Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz Şarkı Sozu

Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz Şarkı Sozu
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz Şarkısı Sozu
Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz Şarkı Sozleri
Ayrılsak Oluruz Biz Şarkı Sozu

Dokunduğun her yerim acıyor şimdi
Gidemezsin ki, gidemezsin ki
Biliyorum deli gibi sevdin ayrılalım artık
Diyemezsin ki, diyemezsin ki

Biliyorum deli gibi sevdin ayrılalım artık
Diyemezsin ki, diyemezsin ki
Ayrılsak oluruz biz,
Bir bedende butunuz biz,
Ellerde oluruz biz

Similar threads

Taner Kaya Ayrılsak Oluruz Biz akor,tab,nota Ayrılsak Oluruz Biz şarkısı nota imagestanerkayaayrilsakoluruzbizgitarnotasi5adaad953c531 Bbm G# F# Yok dokundugun her yerim,acıyor şimdi G# Bbm Gidemezsin ki,gidemezsinki Bbm G# Biliyorum deli gibi sevdin, F# Ayrılalım artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Taner KayaAyrılsak oluruz biz şarkı sozleri Ayrılsak oluruz biz şarkısı sozleri Yok Dokundugun her yerim aciyor simdi, gidemezsin ki, gidemezsin ki Biliyorum deli gibi sevdin, ayrilalim artik diyemezsin ki ,diyemezsin ki Biliyorum deli gibi sevdin, ayrilalim artik diyemezsin ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Dokundugun her yerim aciyor simdi, gidemezsin ki, gidemezsin ki Biliyorum deli gibi sevdin, ayrilalim artik diyemezsin ki ,diyemezsin ki Biliyorum deli gibi sevdin, ayrilalim artik diyemezsin ki ,diyemezsin ki Ayrilsak oluruz biz, bir bedende butunuz biz, ellerde oluruz bi Ayrilsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ferhat Göçer'den Ayrılsak Ölürüz Biz Şarkısının Sözleri ferhat göçer ayrılsak ölürüz biz şarkısı sözleri nedir nasıldır ile ilgili bilgiler burada melekler Bilhassa düğünlerin vazgeçilmez giriş müziklerine imza atmış olan Ferhat Göçer'in Ayrılsak Ölürüz Biz adlı parçasının sözlerini sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Petek Dincoz Ferhat Gocer dueti, Seni sensiz seveceğim şarkı sozu Petek Dincoz: Aşk almak degil vermektir Kendinden cok sevmektir Ecelin gelse bile Once onu duşunmektir Gunlerini sayıyorsan Bu dunyadan gocuyorsan Benden sonrası tufan Diyemezsin seviyorsan Ferhat Gocer: Bu ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt