Ferhat Göçer Bunları Boşver Şarkı Sözleri Ferhat Göçer, bunları boşver, şarkı sözleri, resmi, şarkıları, aradığınız herşey burda meleklerim 1549252549 1549252549 ferhatgocerbunlaribosversarkisozleri5c57b7c95de58ferhatgocerbunlaribosversarkisozleri5c57b7c95de58ferhatgocerbunlaribosversarkisozleri5c57b7c95de58 Bir Ferhat Göçer klasiği daha iyi ancak şarkıcılık yapıyor çünkü bu işi hakkıyla yapıyor müthiş bir sesi ve yorumu varinsanın ta kalbine işliyor sesi işte sizler için Bunları Boşvermeleklerime gelsin BUNLARI BOŞVER Çıktım geldim de ne dersen Tek görüşte affedersen Ola Ki sende hoş görürsen Aşkın ismi bende emin Çokta sevdim söylesem mi Yoksa senden beklesem mi Diğer kalbe girmesem mi Aklın kalır bende ola ki Bunları boşver yüzünü göster Kaldığı yerde benzer hevesler Sözümü dinle böylelikle Gel bu duygunun gücünü göster Herşeyi boşver duruyor hisler Dönebilirde terk edenler Bak inanmıyor kimse bana Gelde herkese gününü göster Anladımki senle diğer Aynı şevkle benzer haza Ilk gün gibi bir telaşla Aldığın defalarca aynı zevkti Yokmu sözde bir avuntu Gitmedinki sen temelli olarak Gözlerinden başka rengi Katiyen kabul etmedim oysa Ferhat Göçer