Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkı Sozu

0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkı Sozleri
Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkısının Sozu
Şarkı Sozleri Ferhat Gocer Bunları Boşver

Cıktım geldim de ne dersen
Tek goruşte affedersen
Şayet sende hoş gorursen
Aşkın ismi bende belli
Cokta sevdim soylesemmi
Yoksa senden beklesemmi
Başka kalbe girmesemmi
Aklın kalır bende belki
Bunları boşver yuzunu goster
Kaldığı yerde aynı hevesler
Sozumu dinle boylelikle
Gel bu duygunun gucunu goster
Herşeyi boşver duruyor hisler
Donebilirde terk edenler
Bak inanmıyor kimse bana
Gelde herkese gununu goster
Anladımki senle başka
Aynı şevkle aynı haza
İlk gun gibi bir telaşla
Aldığın hep aynı zevkti
Yokmu sozde bir teselli
Gitmedinki sen temelli
Gozlerinden başka rengi
Asla kabul etmedim ki

Similar threads

Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkı Sozu Ferhat Gocer 2019 Biz Aşkımıza Bakalım Şarkı Sozleri Cıktım geldim de ne dersen Tek goruşte affedersen Şayet sende hoş gorursen Aşkın ismi bende belli Cokta sevdim soylesem mi Yoksa senden beklesem mi Başka kalbe girmesem mi Aklın kalır bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ferhat Göçer Bunları Boşver Şarkı Sözleri Ferhat Göçer, bunları boşver, şarkı sözleri, resmi, şarkıları, aradığınız herşey burda meleklerim 1549252549 1549252549...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ferhat Gocer Oya Gibi Şarkısı Sozu Ferhat Gocer Oya Gibi Şarkı Sozleri Oya Gibi Şarkı Sozu Ferhat Gocer Oya Gibi Şarkı Sozleri Benim Seni Sevdiğim Kadar Hic Kimse Hic Kimseyi Sevmemiştir Bu Şehirde Sana Ait Oluşum Her Nefesimde Yokluğun Zehir Gibi Akar icime Nasılda işlemiş Seni Oya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkı Sozleri Mehtabın Rengi Şarkı Sozu Ferhat Gocer Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkısı Silinmedi izler hala dun gibi Kadehim senle dolu aynı İstanbul rengi Alıştım dediğim yokluğun buz gibi İcimde hatıralar eski şarkılar gibi Şimdi boğazın kayıp bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ferhat Gocer Esirinim Şarkısı Sozleri Esirinim Şarkı Sozu Ferhat Gocer Ferhat Gocer Esirinim Şarkısı Biraz Yol Almış Gibi Gorundum Hayata Akıl Hic Yar Olmadı ne Yaşta Ne Başta Seni Cok Uzdum Biliyorum Tekrar Olmaz Soylemedim Bilerek Gurur Vardır Aşkta Sorma Asla Geriye Donuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt