Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkısının Sozleri

Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkısının Sozleri
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım

Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin
Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım
Yuzunu donmesen, acımı gormesen
Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım
Varsın gulmesin kaderim
Varsın boş kalsın ellerim
Ben seni sevmeye aşığım
Bakma gozlerime, tutma ellerimi
Başka gonullerde ara boş yere kendini
Varsın gulmesin kaderim
Varsın boş kalsın ellerim
Ben seni sevmeye aşığım
Ben seni sevmeye aşığım

Similar threads

Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkısının Sozleri Sevmeye Aşığım Şarkı Sozu Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkı Sozu Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yuzunu donmesen, acımı gormesen Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım Varsın gulmesin kaderim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ferhat Gocer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sozleri Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sozu Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yuzunu donmesen, acımı gormesen Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım Varsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım şarkısı Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım Bakmasa gozlerin Tutmasa ellerin Sevmesende ben seni sevmeye raziyim Yuzunu donmesen Aacimi gormesen Kadrimi bilmesende ben yinede raziyim Varsin gulmesin kaderim Varsin bos kalsin ellerim Ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ferhat Göçer'in Seslendirdiği Seni Sevmeye Aşığım Şarkısının Sözleri Ferhat Göçer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı Ferhat Göçer Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sözleri Sevgili melekler, geçtiğimiz gün sevgilisi gazeteci Ömür Gedik'ten canlı yayında izaç resti gören Ferhat Göçer'in Seni Sevmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ferhat Gocer Affetmedim Seni Şarkısı Sozleri Ferhat Gocer Affetmedim Seni Şarkısı Affetmedim Seni Şarkı Sozu Kımıldamadan Otur, Otur Yanıma Başıma Ve Beni Dinle Neden Yuzun Gulmuyor Deme, Deme Beni Artık Bana Ver Benimse Hic Konuşma Dur, Dayanacak Gucum Kalmadı Artık Benimse Hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt