Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferhat Göçer - Takvim

Ferhat Göçer - Takvim
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ferhat Göçer Takvim Yıllar mı hızlandı yahut? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer cümbür cemaat kurarmış böyle cümleler Süre vermek bilmezdi ama Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam manâsız, kalbim kırık, elde yeniden hüzünler Pişman fazla pişmanım aslında Lakin fazla korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini daha aşağı edersen Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım dek battım Meğer herkes tanışıyormuş birgün Mutlaka gerçeğin ta kendisiyle İnsan buna da alışıyormuş İnsan dayanıyormuş bütün gücüyle Pişman fazla pişmanım aslında Ama fazla korkuyorum ya reddedersen Gururdan mı nedendir bundan böyle Sen gel kendini daha alçak edersen Evimi ocağımı yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına dünyanın batağına Batacağım değin battım Söz Müzik : Sezen Aksu  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt