Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferhat Göçer'e Sevgilisi Ömür Gedik'ten Canlı Yayında Evlilik Resti...

Ferhat Göçer'e Sevgilisi Ömür Gedik'ten Canlı Yayında Evlilik Resti...
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ferhat Göçer'e Sevgilisi Ömür Gedik'ten Canlı Yayında Izaç Resti Ferhat Göçer Haberi Ferhat GöçerÖmür Gedik Uzun süredir sevgili olan Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti bir ayrılıp bir barışırlarkenFerhat Göçer'in Uçankuş programına çıkması ve orada evlilikle ilgili soğuk tutumları Ömür Gedik'i canlı yayına bağlanmasına ve Ferhat'a çok ta meraklı değilim gibi açıklamalarda bulundu 1548635345 1548635345 ferhatgoceresevgilisiomurgediktencanliyayindaevlilikresti5c4e4cda38249ferhatgoceresevgilisiomurgediktencanliyayindaevlilikresti5c4e4cda38249 ferhatgoceresevgilisiomurgediktencanliyayindaevlilikresti5c4e4cda38249 Canlı Yayında Evlilik Resti Ferhat Göçer, evlilik için öyle istekli talimat yapmayınca canlı yayına sevgilisi Ömür Gedik bağlandı Ferhat Göçer, davetli olduğu Uçankuş programında izaç için böylece hevesli talimat yapmayınca canlı yayına sevgilisi Ömür Gedik bağlandı Gedik canlı yayında herkesi şok edecek bir açıklama yaptı Ben de evleneyim diye ölüp bitmiyorum Artık bir ömür, birinin hayat arkadaşı olmak istemiyorumdedi Spiker Ömür Gedik'e evlilik konusunda bir beklentiniz var mı? diye sorunca Ömür Gedik, eteğindekileri dökmeye başladı Tabi fakat ben bir kadınım istiyorum ama Ferhat beni alsın diye de ölmüyorum Ben ayakları üzerinde duran bir kadınım böyle bir hatalı anlaşılma olmasın Ben her şekilde mutluyum olmazsa da karalar bağlamam Izaç olursa olur mutlu olurum Olmazsa da karalar bağlamamSpiker Ömür Gedik'in daha önce evliliğe karşı yaptığı açıklamaları hatırlatınca Ömür Gedik ayrıca evliliğin öneminden bahsetti keza de çok da meraklısı olmadıığını dokundurma etti Spiker Ferhat Göçer'e dönerek siz ne diyorsunuz ne düşünüyorsunuz diye sorduğunda göçer hiç topa girmeden, biz ayrıca Ömür'le konuşuruz diyerek konuşmaktan kaçtı id