Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ferhat Göçer'in Seslendirdiği Seni Sevmeye Aşığım Şarkısının Sözleri

Ferhat Göçer'in Seslendirdiği Seni Sevmeye Aşığım Şarkısının Sözleri
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ferhat Göçer'in Seslendirdiği Seni Sevmeye Aşığım Şarkısının Sözleri Ferhat Göçer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı Ferhat Göçer Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sözleri Sevgili melekler, geçtiğimiz gün sevgilisi gazeteci Ömür Gedik'ten canlı yayında izaç resti gören Ferhat Göçer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı ile karşınızdayızferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466322e8alt 1549247586 1549247586 ferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466657b3ferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466657b3ferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466657b3 Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sözü Bakmasa gözlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yüzünü dönmesen, acımı görmesen Kadrimi bilmesen de ben gerçi razıyım Varsın gülmesin kaderim Varsın anlamsız kalsın ellerim Ben seni sevmeye aşığım Bakma gözlerime, tutma ellerimi Başka gönüllerde ara nafile kendini Varsın gülmesin kaderim Varsın anlamsız kalsın ellerim Ben seni sevmeye aşığım Ben seni sevmeye aşığım  

Similar threads

Ferhat Göçer Seni Sevmeye Aşığım albümü ferhat göçer seni sevmerye aşığım albümü yeni albüm şarkıları albüm ne süre çıkacak haberleri burada arkadaşlar Şehvetli şarkıların kralı Ferhat Göçer yeni albüm hazırlıklarını bitirdi ve Seni Sevmeye Aşığım albümü için gün saymaya başladı Melek'lerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ferhat Gocer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sozleri Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sozu Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yuzunu donmesen, acımı gormesen Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım Varsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkısının Sozleri Sevmeye Aşığım Şarkı Sozu Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkı Sozu Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yuzunu donmesen, acımı gormesen Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım Varsın gulmesin kaderim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yuzunu donmesen, acımı gormesen Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım Varsın gulmesin kaderim Varsın boş kalsın ellerim Ben seni sevmeye aşığım Bakma gozlerime, tutma ellerimi Başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım şarkısı Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım Bakmasa gozlerin Tutmasa ellerin Sevmesende ben seni sevmeye raziyim Yuzunu donmesen Aacimi gormesen Kadrimi bilmesende ben yinede raziyim Varsin gulmesin kaderim Varsin bos kalsin ellerim Ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt