Ferhat Göçer'in Seslendirdiği Seni Sevmeye Aşığım Şarkısının Sözleri Ferhat Göçer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı Ferhat Göçer Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sözleri Sevgili melekler, geçtiğimiz gün sevgilisi gazeteci Ömür Gedik'ten canlı yayında izaç resti gören Ferhat Göçer'in Seni Sevmeye Aşığım Şarkısı ile karşınızdayızferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466322e8alt 1549247586 1549247586 ferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466657b3ferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466657b3ferhatgocerinseslendirdigisenisevmeyeasigimsarkisininsozleri5c57a466657b3 Seni Sevmeye Aşığım Şarkı Sözü Bakmasa gözlerin, tutmasa ellerin Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım Yüzünü dönmesen, acımı görmesen Kadrimi bilmesen de ben gerçi razıyım Varsın gülmesin kaderim Varsın anlamsız kalsın ellerim Ben seni sevmeye aşığım Bakma gözlerime, tutma ellerimi Başka gönüllerde ara nafile kendini Varsın gülmesin kaderim Varsın anlamsız kalsın ellerim Ben seni sevmeye aşığım Ben seni sevmeye aşığım