Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feridun Düzağaç - Ağlarsan Düşerim - AKOR

Feridun Düzağaç - Ağlarsan Düşerim - AKOR
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Feridun Düzağaç Ağlarsan Düşerim AKOR Am Dm(7) yıkayınca geçmiyor kokun Am Dm(7) kokumu yitirmekten korktum F(C) G F G ışığı en hoş aldığım yerdeydim Am kalbin Am Dm(7) her zaman küllerdi benim işim Am Dm(7) biraz alev istemiştim F(C) G canım yandı vazgeçtim F(C) G çatlak bir kadeh kalbim Am sızıyorum F Am minicik minicik kaldım, ufacık F Am gözlerine sığabilirim F ağlarsan eğeR G Am ilk damlanla arınabilirim Bb Am minicik minicik kaldım, G Am G Am ağlarsan düşerimağlarsan düşerim Am Dm(7) bir gün aklımı bulamayacağım! Am Dm fikrimde kaybolup gidecek F(C) G F(C) G bataklıkta bir nergis gibi aklımın içinde sen Am nerdeysen  

Similar threads

Feridun düzağaç ateş alev akor ateş alev notaları feridun düzağaç akor akor feridun düzağaç notaları akorları Em Am F Em ) Alev ateş yanıyorum, buzlarım çözülüyor aşka ) Dm ) Gardım düşüyor, tutamıyorum ) x2 Em C ) Korkuyorum, bakışların çarpınca bana ) Am Em ) Birbirimize bi' kaç aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Feridun Düzağaç Benzer AKOR Am G Ya yagmur yagiyordu, veya günesin dansi vardir Am G Ayrilanlar olmustur, ya da ilk önce sevisenler vardir Am F E Düsler geceyi sever, simdi uyuyorlardir Am G Ay doluna girerken, yolundan cikanlar vardir Am G Kaybolup yitenler her tarafta doganlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Feridun Düzağaç Aşkın E Hali AKOR Am E E E Hiçbir şeyi senin dek istemedim E Am Lakin yetmiyor ne değin istesem de G E Am Gözlerimdeki resmin gitmiyor Am E Yağmurlar içime içime içime yağıyor G E Am İçimdeki kuraklık bitmiyor Am Dm F E Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Gökhan Türkmen Dön AKOR (versiyon 3) dön akor gökhan türkmen dön akor gökhan türkmen yeni versiyon tab bir gözlerin vardı gözyaşım kaldı Dm Gm F D# Dm Bir gözlerin vardı gözyaşım kaldı Dm Gm F D# Dm Bir yüreğin vardı hatıran kaldı Dm Gm F D# Dm Bir sözlerin vardı sitemim kaldı Dm Gm F D#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Feridun Düzağaç Beyaz AKOR C G Am Aşık olmuşum dünyaya düşmüşüm C G Am Kuş olmuşum daima sevdaya uçmuşum F C Yaşım başım almışım F E Sevmişim evlenmişim C G Am Daha baba olmadan babamı yitirmişim C G Am Acı sürüklemek kolaymış alışmışım F C F E Daha baba olmadan babamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt