Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feridun Düzağaç - Beni Unutma - AKOR

Feridun Düzağaç - Beni Unutma - AKOR
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Feridun Düzağaç Beni Unutma AKOR beni unutma akor Em Bm A Em Bm F# Bm Ne konuşuyor bu ahali A F# Ne değin uzak kelimeler anlamdan Bm Aynama bir tanıdık olmayan sızmış A F# Bakıyor bana uzaktan Em Bm F# ) Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim ) Em ) Ucuz kolay ve bayağı ) Bm F# ) Pazara çıkmış gibi yarı ipliğim ) Bm Em ) Yaşam beni unutsa da sen unutma ) A G F# ) Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi ) F# ) Olsun ) Bm F#m Bm F#m ) Beni unutma beni unutma ) Bm Bir uçurumun en ucundayım A F# O KADAR yokum fakat görmüyorlar Bm Kalbim susmuşlar yeri A F# Kuşlar korkup kaçmıyorlar Baştan A  

Similar threads

Feridun Düzağaç Beni Unutma Ne konuşuyor bu ırk Ne kadar uzakta kelimeler anlamdan Aynama bir tanıdık olmayan sızmış Bakıyor bana uzakta Sensizlikten kalan en acı gerçeğim Hiçliğimhiçliğim Ucuz kolay ve banal Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim İpliğim Yaşam beni unutsa da Sen unutma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Feridun Düzağaç Gerisinde AKOR Bm bezginlik argın döndüm eve A G F# bir soğuk duş aldım yokluğunun üstüne Bm iki yol çıkardın önüme A G F# eyvah dedim kaçtım içimden geçenlerin tersine Em Bm sen zamana bırak daha gençsin alışırsın Em G F# ben bıraktım zamanı aşık olduğun adam kaldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Emre Aydınlatılmış SeN AnLarsıN (akor) sen anlarsın akor emre kültürlü sen anlarsın tab tab emre kültürlü akor İNTRO:BmEmGBm Bm Em Bugün azıcık gerginim yeniden sesim öbür gelebilir azıcık G Bm Ama sen anlarsın bana katlanırsın Bm Em Olağandışı laflar edebilirim seni şayet üzebilirim G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Emre Aydınlatılmış İhtiyacım Var SaNa (akor) bu ara ihtiyacım var sana akor emre okumuş bu ara ihtiyacım var sana akor tab emre aydınlatılmış İntro:bmemGbm Bm Em Bugün azıcık gerginim tekrar sesim öbür gelebilir biraz G Bm Ama sen anlarsın bana katlanırsın Bm Em Alışılmadık laflar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Nev Kelebek AKOR kelebek akor nev kelebek akor notaları em a bm Açar mı kanatların bir gün tekrar em a bm Kelebek kaç gün var geriye em a bm Kısacık ömür yeter mi onca hayale g f#m bm Alınma dünya hali böyle g f#m bm Sen boşver onları direk gönlünce g f#m bm bm7 Onların hiç kanatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt