Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feridun Duzağac Devrik Şarkısı

Feridun Duzağac Devrik Şarkısı
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Feridun Duzağac Devrik Şarkı Sozu

eninde sonunda, derdine dert bir gun
herşey yolunda
gulerken ben ağlarken yaran bende
herşey yolunda

ben koydum herşeyi cok zorladım yoluna
unutmak icin seni duştum kirli kuyuma
ellerinden kurtuldum birde baktım yeni bir yol
o yol benim olsun yolum acık olsun

unutmak icin seni duştum kendi yoluma
yolumdan cıktığında yeni bir yol bulacaksın
o yol senin olsun yolun acık olsun

alışırsın yine seversin cok mutsuzmuşsun yar
rahat edersin bilgisitenlarcom
ben ağlarım, belki gulerim
yerine seller bulup
mutlu ederim

unutmak icin seni duştum kirli kuyuma
ellerinden kurtuldum birde baktım yeni bir yol
o yol benim olsun yolum acık olsun

unutmak icin seni duştum kendi yoluma
yolumdan cıktığında yeni bir yol bulacaksın
o yol senin olsun yolun acık olsun

Similar threads

Feridun Duzağac Ruya Şarkı Sozu yuruyorum yolumdasın aklımdasın, fikrimdesin, icimdesin ben bunun icin kızamıyorum kendime sızlıyorum, ozluyorum, arıyorum seni her gunum boyle geciyor nerdeyse her nerdeysen gozlerinden operim goruyorum kumsaldasın gun batıyor usul usul, o yuzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Feridun Duzağac Hayat Neden Şekil Yapıyor Şarkı Sozu Hayat neden şekil yapıyor Ruzgarıyla sesin, bulutuyla yuzun Yıldızım yalnızlığına vekil yapıyor benim Hayat neden şekil yapıyor Diyorlar ki cozer hekim ben yaremi bilirim Yarem seni bilir boyle derde hekim de kim Boyle derde neyler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Sagopa Kajmer Galiba şarkı sozleri Galiba şarkısı sozleri sagopa kajmer Sagopa Kajmer Galiba 2019 Bu ikilemlerin arkasında cok şey var Hic bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi duşunduğumde hic de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt