Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feridun Duzağac Hayat Neden Şekil Yapıyor Şarkısı

Feridun Duzağac Hayat Neden Şekil Yapıyor Şarkısı
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Feridun Duzağac Hayat Neden Şekil Yapıyor Şarkı Sozu

Hayat neden şekil yapıyor
Ruzgarıyla sesin, bulutuyla yuzun
Yıldızım yalnızlığına vekil yapıyor benim

Hayat neden şekil yapıyor
Diyorlar ki cozer hekim ben yaremi bilirim
Yarem seni bilir boyle derde hekim de kim
Boyle derde neyler hekim

Sarılsın diye bekliyorum
Actım kollarımı anlamak icin soruyorum
Bana hukuk yasak mı

Anladım acım ilacım olmuş eyvah
Kotu talihim eyvah
Arada bir şevk katın buna muhtacım
Şimdi belki mutlusundur diye odum kopuyor eyvah
Bana acı acı hatıran lazım

Diyorlar ki cozer hekim ben yaremi bilirim
Yarem seni bilir boyle derde hekim de kim
boyle derde neyler hekim

Sarılsın diye bekliyorum
Actım kollarımı anlamak icin soruyorum
Bana hukuk yasak mı bilgisitenlarcom

Anladım acım ilacım olmuş eyvah
Kotu talihim eyvah
Arada bir şevk katın buna muhtacım
Şimdi belki mutlusundur diye odum kopuyor eyvah
Bana acı acı hatıran lazım

Similar threads

Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
Susmak İle İlgili Şiirler Sus yureğim! Sus seni anlayacak bir sen daha yoksa Ve konuştukların donup dolaşıp seni vuracaksa, sus! Susulması gerektiği kadar sus Yanlış anlaşılmaktansa anlaşılmamayı yeğle, Bırak bilmeyenler bilmesin seni! Suskunluğunu anlayabilenlere yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
487
Beni bırakın – Levent Yuksel Bu Gece Son – Levent Yuksel Dedikodu – Levent Yuksel İstanbul – Levent Yuksel Kadınım – Levent Yuksel Med Cezir – Levent Yuksel Sultanım – Levent Yuksel Tuana – Levent Yuksel Yeniden Başla – Levent Yuksel Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile – Ajda Pekkan Kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Din adına her şeyin yasak olduğu dönemde Kur’anı Kerim’i gizli gizli öğrenmeye başladı Ders notlarını İngilizce aldığında arkadaşları tarafından ayıplanmazken, Arapça not tutarken yadırgandı Kendini yangından çıkmış bir neslin çocuğu olarak gören yazar Hekimoğlu İsmail, Kur’anı Kerim’i okuyarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt