Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feriha Emir'i terkediyor

Feriha Emir'i terkediyor
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesferihaemiriterkediyor5ad1c260400db

Feriha Emir'den yediği tokadın ardından evi terkediyor Emir'in bir cocuğu olacağını surpriz bir şekilde oğrenen ve bunu kabullenemeyen Feriha bir yol ayrımındadır

Yeni bolum fragmanında evi terkeden Feriha boşanma hazırlıklarına başlıyor

Similar threads

Feriha Emir'den yediği tokadın gerisinde evi terkediyor Emir'in bir çocuğu olacağını sürpriz bir şekilde öğrenen ve bunu kabullenemeyen Feriha bir yol ayrımındadır Yeni birim fragmanında evi terkeden Feriha boşanma hazırlıklarına başlıyor *
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Adını Feriha Koydum 29 Haziran'da Şok Eden Bir Sezon Finaliyle Geliyor Adını Feriha Koydum Sezon Finali Adını Feriha Koydum Şok Edecek Sezon Finali Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Neler Olacak Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Adını Feriha Koydum da sezon finaline hazırlanıyorAma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
TV8' ekranlarında yayınlanan kanalın sevilen dizisi Kırmızı Oda, kısa bir aranın ardından yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon hikayesi sona eren fakat bu sezon  hikayesinin devamı ekranlara dönen Sadi karakterinin dönüşü izleyicileri  mutlu etti. Erkan Petekkaya'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ünlü kripto analisti ve trader’ı Lark Davis, Ethereum (ETH)’un en az %400 değer kazanmasını beklediğini söylüyor. Lark Davis: Ethereum, 10.001 dolar gibi beş basamaklı bir varlık olacak Yeni bir videoda kripto etkileyicisi Lark Davis, Ethereum’u daha yüksek seviyelere çıkarabilecek bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Uvey Baba Olmak Ekonomik sorunlar, eşlerin sosyal kulturel yapı farklılıkları, cinsel sorunlar, iletişim bozukluğu, eşlerden birinin ihaneti, aile ici şiddet gibi nedenlerle, cekirdek aile birliği bozulabilir Psikolog Şeyda Ozdalga: “Boşanmanın gercekleşmesi, ailenin bolunmesine ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt