Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feriha Vurulduğunda Calan Şarkı

Feriha Vurulduğunda Calan Şarkı
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Feriha Vurulduğunda Calan Şarkı

Feriha Vurulduğunda Calan Şarkının sozleri Sezen Aksu

Ne hukumran kalır
Ne zulum ne de kin
Oz değil dostlar
Oz değil bu bicim
Kulların kullara ettiğini
Etmiyor en zalim harı ateşin
Bugun dua ettim hepimiz icin
Yuce Tanrı bizleri affetsin

Ne para ne pul
Ne iktidar ne de guc
Bu değil gercek
Bu değil gercek
Bu kavga bir hayırsız duş
Uyanır neslim uyanır elbet
Yuce Tanrı insanı affetsin

Similar threads

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Sezen Aksu Dua Şarkı Sozleri Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Sezen Aksu Dua Şarkısı Adını Feriha Koydum Emirin Yolu yeni sezon fragmanında calan Sezen Aksu şarkısının sozleri Ne hukumran kalır Ne zulum ne de kin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Yaz geldi diziler sezon finali yapmaya başladı Adını feriha koydum diziside final yaptı hemde muthiş bir şarkı ile işte sezon finalinde calan şarkının sozleri Ne hukumran kalır Ne zulum ne de kin Oz değil dostlar Oz değil bu bicim Kulların kullara ettiğini etmiyor En zalim harı ateşim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Sezen Aksu Dua Şarkı Sozleri Sezen Aksu Dua Sozleri Ne hukumran kalır Ne zulum ne de kin Oz değil dostlar Oz değil bu bicim Kulların kullara ettiğini etmiyor En zalim harı ateşim Bugun dua ettim Hepimiz icin Yuce tanrı bizleri Affetsin Ne para ne pul Ne iktidar ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkı Sozu Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkının Sozleri Adını Feriha koydum dizisinin son bolumunde 43bolumde calan şarkının sozleri Seven Ne Yapmaz Bana kollarini uzatsan biraz Sana kul olurum Seven ne yapmaz Gel oldur bu omur boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Seksenler Dizisi Sezon Finalinde Calan Şarkının Sozleri Seksenler Dizisi Sezon Finalindeki Şarkı Sozu İşte gidiyorsun Merenlerde bir olum sessizliği Dışarda kul rengi yağmurlar Uzerinde en cok sevdiğim ceketin En acısı Unut gitsin der gibi devrilmiş kirpiklerin Ve ilk defa Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt