iltasyazilim
FD Üye
4 Adet Kabak
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
Tuz,Karabiber,pul biber 1kase yoğurt
Tuz,Karabiber
Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edinTuz,karabiber,pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin
Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapınafiyet olsun
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
Tuz,Karabiber,pul biber 1kase yoğurt
Tuz,Karabiber
Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edinTuz,karabiber,pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin
Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapınafiyet olsun