Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferman Akdeniz Meyhaneci şarkı sozu

Ferman Akdeniz Meyhaneci şarkı sozu
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ferman Akdeniz Meyhaneci sozleri
Meyhaneci Ferman Akdeniz sozleri

Bir Ruyaydi Bir Duş Sankı Aşkımız…
Birden Bire Uyandimki Ayrılmışız…
Duydum Evlenmişsin Cocukların Olmuş…
Bense Hala Bekar Sende Yuregim…

Ver Meyhaneci Ver İceyim…
Yine Aklıma Geldi O Zalim…
Belki Bir An Utunuturum Diye…
İceyim İceyim İceyim Doldur İceyim…

Her Şarkıda Goz Yaşlarım Dokuldu…
Mazi Andıkca Boynum Bukuldu…
Hasretinden Deli Divane Oldum…
Soyle Onsuz Hayat Nasıl Cekilir…

Ver Meyhaneci Ver İceyim…
Yine Aklıma Geldi O Zalim…
Belki Bir An Utunuturum Diye…
İceyim İceyim İceyim Doldur İceyim…

Similar threads

Ebru Gundeş Ferman şarkısı sozu Ebru Gundeş Ferman şarkı sozleri ferman ebru gundeş sozleri Ebru Gundeş Ferman 2019 ferman şarkısı sozleri ebru gundeş bu gece bana dokunma yakın degil sana cok uzağım başı boş gecelerinde birindegim derin duygudayım eskisi gibi beni sevecek olsan gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ebru Gundeş ferman, Ebru Gundeş ferman sozleri, ferman şarkısı Ebru Gundeş Ferman şarkı sozleri bu gece bana dokunma yakın degil sana cok uzağım başı boş gecelerinde birindegim derin duygudayım eskisi gibi beni sevecek olsan gel benim ol diye susacağım elerin olmadan kapımı calsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ferman Tripkolic Unut Gitsin Şarkı Sozu Tripkolic Unut Gitsin Şarkı Sozleri Ferman Unut gitsin deli gonlum, ağlamakla gecmez omrun Onun icin yanma artık, gun tukenir, dilenir omrun Seveni gordum, sen değilsin Donme zalim, donme hain yar Ben sevdanın collerindeyim, Mecnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkısı Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Olduren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ozgun Konu Senden Acılınca şarkı sozleri Ozgun Konu Senden Acılınca şarkısı sozu Dunden bugune değişen hic bir şey olmaz mı? Senden duyduğum heyecan bir an azalmaz mı? Sahiden yurek sevince ferman tanımaz mı? Maziden kalan bu miras peşimi bırakmaz mı? Aklıma takılan şey temel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt