Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ferman Akgul Ruzgar Şarkı Sozu

Ferman Akgul Ruzgar Şarkı Sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ferman Akgul Ruzgar şarkı sozleri

Ferman Akgul Ruzgar şarkısı sozu

Bir ses duyuyorum icerden
Beni bekleyen ruzgar mı derken
Yıllar geciyor aniden
Sonu gelmeyen sorularla beraber
Sensiz yapamıyorken
Olene kadar icmekten vazgecemiyorken
Aşksız kalamıyorken
Gozumu kimseden alamıyorken

Bir ses duyuyorum icerden
Beni bekleyen ruzgar mı derken
Yıllar surunuyor icimden
Bizi mest eden yalanlarla beraber
Sensiz yapamıyorken
Olene kadar icmekten vazgecemiyorken
Aşksız kalamıyorken
Gozumu kimseden alamıyorken

Similar threads

Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkısı sozleri, Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkı sozleri, Hayat oynuyor bizimle şarkısı sozu Ruzgar, Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle 2019 Bir ses cagırıyor beni Gitsem mi gitmesem mi of Duştugum bir zindan dibi Belki daha beteri of Tarif edeyim gel bul beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Tripkolik Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozleri Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozu Tripkolik Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim Sensiz bir dunyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ayben benim o şarkı sozu, Ayben benim o şarkısının sozleri Benim o şarkı sozu Ayben Ayben’in en sevilen eserlerinden “benim o parcasının sozleri Son kez zorlandın son kez hor goruldun bak baştan başlar Sen karışma işimede yuru uğraşamam bide sen karşıma cıkma Ama her seferde ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
seni seviyorum aşk şiirleri Seviyorum Seni Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi Geceleyin ateşler icinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su icer gibi Ağır posta paketini neyin nesi belirsiz telaşlı, sevincli, kuşkulu acar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa ucakla gecer gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt