nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Fesleğenli Patlıcan Sarması Tarifi
Fesleğenli Patlıcan Sarması yapmayı hiç denedinizmi bayanlar epeyce lezzetli bir yemek tarifi daha paylaşıyoruz sizlerle umarım beğeneceksiniz Patlıcan sarması tarifi resimli olarak anlatımı
Patlıcan Sarması için Gerekli Malzemeler
üç adet sivri biber
beş diş sarımsak
iki adet domates
bir tatlı kaşığı salça
iki adet kesme şeker
üç adet patlıcan
bir tatlı kaşığı fesleğen
iki adet kuru soğan
Patlıcan Sarması Tarifi
Yemeğimiizn yapımına ilk kez Patlıcanları soymadan boylu boyunca dilimleyerek tuz suda minimum yirmi dakika bekletmekle başlıyoruz sonradan Yıkayıp kurulayın Kavgalı sıvıyağlı tavada patlıcanları hafifçe arkalı önlü kızartın Dilimleri emici kağıt üzerine alınDoğranmış soğan ve sarmısakları iki üç kaşık sıvıyağda pembeleşinceye dek kavurun Uzerine kabukları soyulmuş küp doğranmış domatesleri ve minik doğranmış sivri biberleri ekleyin üç beş dakika daha kavurup kesmeşeker, tuz ve fesleğeni ek ederek ateşten alın Bu dilimlerin baş kısmına koyalım Rulo yaparak saralım ve tepsiye dizinSalçayı yarım bardak su ile sulandırıp tepsiye aktarın iki yüz dereceli fırında on on beş dakika pişirin Servis yapabilirsiniz *
Fesleğenli Patlıcan Sarması yapmayı hiç denedinizmi bayanlar epeyce lezzetli bir yemek tarifi daha paylaşıyoruz sizlerle umarım beğeneceksiniz Patlıcan sarması tarifi resimli olarak anlatımı
Patlıcan Sarması için Gerekli Malzemeler
üç adet sivri biber
beş diş sarımsak
iki adet domates
bir tatlı kaşığı salça
iki adet kesme şeker
üç adet patlıcan
bir tatlı kaşığı fesleğen
iki adet kuru soğan
Patlıcan Sarması Tarifi
Yemeğimiizn yapımına ilk kez Patlıcanları soymadan boylu boyunca dilimleyerek tuz suda minimum yirmi dakika bekletmekle başlıyoruz sonradan Yıkayıp kurulayın Kavgalı sıvıyağlı tavada patlıcanları hafifçe arkalı önlü kızartın Dilimleri emici kağıt üzerine alınDoğranmış soğan ve sarmısakları iki üç kaşık sıvıyağda pembeleşinceye dek kavurun Uzerine kabukları soyulmuş küp doğranmış domatesleri ve minik doğranmış sivri biberleri ekleyin üç beş dakika daha kavurup kesmeşeker, tuz ve fesleğeni ek ederek ateşten alın Bu dilimlerin baş kısmına koyalım Rulo yaparak saralım ve tepsiye dizinSalçayı yarım bardak su ile sulandırıp tepsiye aktarın iki yüz dereceli fırında on on beş dakika pişirin Servis yapabilirsiniz *