Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fethiye'de köy hayatı yaşayan şarkıcı Göksel geri döndü!

Fethiye'de köy hayatı yaşayan şarkıcı Göksel geri döndü!
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
S05dc_1631615586_2823.jpg

Ünlü şarkıcı Göksel, pandemi sebebiyle yerleştiği Fethiye'den konserlerinin başlamasıyla geri döndü.

Pandemi sebebiyle pek çok ünlü isim şehir hayatından uzaklaşarak huzuru köy hayatında buldu. Bu isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Göksel'de geçtiğimiz yıl Fethiye'ye giderek ev satın almıştı. Bir süredir Fethiye'de köy hayatını deneyimleyen güzel şarkıcı, edindiği tecrübeleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

7uFp7_1631615669_6416.jpg

Fethiye'ye yerleşme kararı aldıktan sonra İstanbul'daki evini kapatan Göksel, normalleşme süreciyle birlikte İstanbul'a döndü. Pandemi kısıtlamalarının sona ermesiyle konser programına kaldığı yerden devam eden ünlü şarkıcının yalnızca yaz aylarında Fethiye'de olacağı öğrenildi.

yaRXX_1631615311_0259.JPG

Ünlü şarkıcı daha önce köy yaşantısı hakkında "İnsan her şeye alışıyor. Değişik bir hayatı deneyimliyorum. Bu süreçte en çok market poşetlerini temizlerken zorlandım" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Hgk2p_1631615324_9005.jpg

Sosyal medya hesabında mutfakta çekilmiş bir karesini takipçileriyle paylaşan 49 yaşındaki ünlü isim paylaşımın altına "Annem, bana ev işlerini öğretirken baya direnirdim 'Ben yemek yapmayacağım, öğrenmeme gerek yok ki' diye tutturmuştum. O da ısrar ederdi 'bir gün ihtiyacın olabilir' diye. O gün geldi çattı, anneciğim yine haklı çıktı. Bu arada ben özenle yemek yapmanın ne kadar zevkli olduğunu keşfettim. Hele bir de sevdiklerin mutlu oluyorsa." notunu düştü.

IwOLc_1631615349_4632.jpg

858,468Konular
981,186Mesajlar
29,539Kullanıcılar
le0n222Son üye
Üst Alt