Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fethullah Gülen'in 'Yelpazecisi': 'Ben FETÖ'cü Değilim ki Pişmanlıktan Faydalanayım'

Fethullah Gülen'in 'Yelpazecisi': 'Ben FETÖ'cü Değilim ki Pişmanlıktan Faydalanayım'
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-41c1f50b12b743c0654ce4e6e15f799ca3feb2ce.jpg

FETÖ başkanı Fethullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi yelpaze olarak salladığı manzaralarıyla bilinen Adem Varlıklı, İzmir'de gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polise verdiği birinci tabirde aktif pişmanlıktan faydalanmak istemediğini söyleyen Güçlü'nün 'Ben FETÖ'cü değilim ki aktif pişmanlıktan faydalanayım' dediği öğrenildi.

İzmir Vilayet Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Çaba Şube Müdürlüğü grupları, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'e konuşması sırasında bayılmaması için yelpaze üzere gazete sallayan ve çabucak yanında oturan Adem Güçlü'nün, farklı kimlikle Dokuz Eylül Hastanesi'nde tedavi gördüğü tarafında istihbarat bilgisi aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan gruplar, Covid-19 testi müspet çıkan Güçlü'nün farklı isimle Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındığını, sıhhat durumunun ağırlaşması nedeniyle entübe edildiğini belirledi. Takımlar, yaklaşık 1 aydır süren ağır bakımdaki tedavisi biten Güçlü'yü dün gözaltına aldı.

'Bylock' kullanıcısıymış

Kamuoyunda 'FETÖ'nün yelpazecisi' olarak bilinen Adem Güçlü'nün, bir periyot kapatılan Vakit Gazetesi'nin Kazakistan temsilciliğini yaptığı ve örgüte müzahir dernekte genel sekreter olarak çalıştığı ortaya çıktı. Güçlü'nün, örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı olduğu da belirlendi.

'FETÖ'cü değilim ki aktif pişmanlıktan faydalanayım'

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'e yelpaze salladığı görüntü ile kamuoyunda tanınan Adem Varlıklı, emniyetteki süreçleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Güçlü'nün, polise verdiği birinci tabirinde, 'Etkin pişmanlıktan faydalanmak istemiyorum. Ben FETÖ'cü değilim ki faal pişmanlıktan faydalanayım' dediği öğrenildi.

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt