Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

FETÖ sanığı, Erdoğan'ın avukatını suçladı: Beni tehdit etti

FETÖ sanığı, Erdoğan'ın avukatını suçladı: Beni tehdit etti
0
31

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
FETO%2Dsanigi%2DErdogan%2Din%2Davukatini%2Dsucladi%2DBeni%2Dtehdit%2Detti%2D227152%2Ejpg

Antalya’da Delphin Oteller zinciri ortaklarının FETÖ üyesi olmak cürmünden yargılandığı davada “FETÖ borsası” tezinde bulunuldu.

Sanık işadamı Ufuk Cömertoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel’in kendisini tehdit ettiğini öne sürerek, “Senin dedi ‘hakimini değiştiririm, sana gerekli cezayı veririm, siz bu çocuklardan ayrılacaksınız, bunlara malın fazlasını vereceksiniz’ dedi. Yani bir kumpas kurdular bize” dedi. 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Alper, Mine Cömertoğlu çifti ile Ufuk ve Hükümran Cömertoğlu’na FETÖ üyesi olmak cürmünden dava açılmıştı.

Davanın son duruşması 14 Ekim’de Antalya 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Tutuksuz sanık Ufuk Cömertoğlu, şu tezlerde bulundu:

-Nereden biz FETÖ’cü oluyoruz, nasıl oluyoruz biz yargılanıyoruz, divan duruyor yani. İnanın sayın liderim, yani benim, mümkün değil,  Türkiye’de herkese sorun, herkes gülüyor. ‘Abi sizden FETÖ’cü olur mu’ diyor. İş adamıyım, helikopterim var, geliyorlardı. Mustafa Köse’si, Menderes Türel’i, başka Dışişleri Bakanı, benim helikopteri kullanıyorlardı seçim vaktinde. Mustafa Köse’yi bana gönderdi, dedi ki ‘Abi şu şu şu spor kulüplerinin borcu var’. Elden para verdim. Başımıza bu iş gelince hepsi kayboldu. 

-Ailece bizim FETÖ ile işimiz yoktur. Yalnız şunu çok güzel biliyorum, Kürşat denen bir tane avukat var, ahlaksız. Evvelce benim avukatımdı. Artık Tolga Cömertoğlu’nun avukatı. Bu adliyede Kürşat (Ahmet Kürşat Köhle), bir yine savcı var, Gürkan (Gürkan Kütük), devamlı benim otelime geliyor. Onunla yiyor, içiyor, yatıyor, kalkıyor. 

-Ee olur mu o denli şey, sonra bir tane de avukat var, Ahmet Özel. Beni tehdit etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok yakın arkadaşıyla gittim oraya, o da kendisi hacıdır, ‘Allah’a inanan beşerim, gelirim her yerde tabir veririm, gerekirse Cumhurbaşkanına da çıkarız’ dedi. Beni tehdit etti, ‘Senin yargıcını değiştiririm, sana gerekli cezayı veririm, siz bu çocuklardan ayrılacaksınız, bunlara malın fazlasını vereceksiniz’ dedi. Evet, arkadaşımın yanında dedi ve şahidim de var. Tehdit etti. İhtar var, mahkemeye daha evvel de oğlum çekti bununla ilgili. Efendim olmaz ki bu türlü.

-Biz tırnaklarımızla yaptık. Kumpas kurdular bize. İstanbul’da, beraat da verdiler, ‘Beraat da alırım, senin beraatini da alırım, ben hallederim’ dedi. ‘Çünkü, Ömer Gür’e beraat alan benim. Size sığındım, yani adaletinize sığındım. Zira bunlar mafya, çete olmuşlar. Adaletin çetesi bunlar" dedi.

Alican Uludağ/Cumhuriyet

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt