Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü

Dur dedim döndü
Seni yolda gördüğüm
O gün ne güzel gündü
Böylece büyük sevdim ama
Kalp böyle karlı dağı
ilk önce fark etti
Dalmışım gözlerine
Uyumuşum sözlerinle
Eyvah, kısa sürdü

Bu aşkın katili sensin
Teslim ol suçlusu sensin
Bir sen var senin içinde
Ayrıca bıçak keza bere sensin *

Similar threads

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü Fettah Can'ın sevilen hit şarkılarından biri olan Bu Aşkın Katili Sensin adlı parçanın sözlerini bu yazımızda bütün melek'lerimiz ve misafirlerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sozleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozu Dur dedim dondu Seni yolda gorduğum O gun ne guzel gundu Oyle buyuk sevdim ki Yurek boyle karlı dağı İlk kez gordu Dalmışım gozlerine Uyumuşum sozlerinle Yazık, kısa surdu Bu aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozleri fettah can Bu Aşkın Katili Sensin sozu Dur dedim dondu Seni yolda gorduğum O gun ne guzel gundu Oyle buyuk sevdim ki Yurek boyle karlı dağı İlk kez gordu Dalmışım gozlerine Uyumuşum sozlerinle Yazık, kısa surdu Bu aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir palavracı gülüşe Razı oldum işte bundan başka var mı Terketmedim sevdiğimi bir palavracı gülüşe Bir palavracı gülüşe Yıldızları indir bu gece gözlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Fettah Can Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler Bu konu; Fettah Can hayatı hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, müzik dünyasında kameralar önünde olmasa da ünlülere verdiği besteleriyle adını çoğu kez duyduğumuz Fettah Can hayatı hakkında bilgilerle sizlerleyiz 1548238022...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt