Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin sozleri

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin sozleri
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozleri

fettah can Bu Aşkın Katili Sensin sozu

Dur dedim dondu
Seni yolda gorduğum
O gun ne guzel gundu
Oyle buyuk sevdim ki
Yurek boyle karlı dağı
İlk kez gordu
Dalmışım gozlerine
Uyumuşum sozlerinle
Yazık, kısa surdu

Bu aşkın katili sensin
Teslim ol suclusu sensin
Bir sen var senin icinde
Hem bıcak hem yara sensin

Similar threads

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sozleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozu Dur dedim dondu Seni yolda gorduğum O gun ne guzel gundu Oyle buyuk sevdim ki Yurek boyle karlı dağı İlk kez gordu Dalmışım gozlerine Uyumuşum sozlerinle Yazık, kısa surdu Bu aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü Fettah Can'ın sevilen hit şarkılarından biri olan Bu Aşkın Katili Sensin adlı parçanın sözlerini bu yazımızda bütün melek'lerimiz ve misafirlerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü Dur dedim döndü Seni yolda gördüğüm O gün ne güzel gündü Böylece büyük sevdim ama Kalp böyle karlı dağı ilk önce fark etti Dalmışım gözlerine Uyumuşum sözlerinle Eyvah, kısa sürdü Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Fettah Can Evlilik Sandalı Şarkısı Sozleri Fettah Can Evlilik Sandalı şarkısının sozu Bugun olmazsa yarın olur diye Erteledim duşlerimi bir yalancı guluşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı guluşe Bir yalancı guluşe Yıldızları indir bu gece gozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Fettah Can Boş Bardak Şarkısının sozleri Fettah Can Boş Bardak sozu Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozu Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozleri Fettah Can, 2019de cıkacak olan albumunun hazırlıklarını surdururken yeni digital single calışmasını muzik severlerle paylaştı 2019 yazından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt