Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Evlilik Sandalı Sozleri

Fettah Can Evlilik Sandalı Sozleri
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fettah Can Evlilik Sandalı Şarkısı Sozleri

Fettah Can Evlilik Sandalı şarkısının sozu

Bugun olmazsa yarın olur diye
Erteledim duşlerimi bir yalancı guluşe
Razı oldum işte dahası var mı
Terketmedim sevdiğimi bir yalancı guluşe
Bir yalancı guluşe

Yıldızları indir bu gece gozlerine
Utandır beni golgeler aşk oyunu neyime

Ben inanırım sen inanmasanda
Aşkın saflığına
Hayat uzun kotu şeyleri sakın
Getirme aklına

Ben inanırım sen inanmasanda
Aşkın saflığına
Yaramazlık yok binmeden
Evlilik sandalına

Similar threads

Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sozu Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sozleri Bugun olmazsa yarın olur diye Erteledim duşlerimi bir yalancı guluşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı guluşe Bir yalancı guluşe Yıldızları indir bu gece gozlerine Utandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Fettah Can Izaç Sandalı şarkısı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri yine Fettah Can'ın albümünde bulunan bir şakıyla huzurlarınızdayız Melek'ler Bu kere Fettah Can'ın Izaç Sandalı şarkısının sözlerini paylaşıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir palavracı gülüşe Razı oldum işte bundan başka var mı Terketmedim sevdiğimi bir palavracı gülüşe Bir palavracı gülüşe Yıldızları indir bu gece gözlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozleri fettah can Bu Aşkın Katili Sensin sozu Dur dedim dondu Seni yolda gorduğum O gun ne guzel gundu Oyle buyuk sevdim ki Yurek boyle karlı dağı İlk kez gordu Dalmışım gozlerine Uyumuşum sozlerinle Yazık, kısa surdu Bu aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Fettah Can Boş Bardak Şarkısının sozleri Fettah Can Boş Bardak sozu Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozu Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozleri Fettah Can, 2019de cıkacak olan albumunun hazırlıklarını surdururken yeni digital single calışmasını muzik severlerle paylaştı 2019 yazından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt