Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fettah Can Milat Şarkı Sozleri

Fettah Can Milat Şarkı Sozleri
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fettah Can Milat Sozleri

Fettah Can Milat Şarkı Sozu

Kararlıyım seni bu kez
Tamamen hayatımdan cıkarmaya
Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa
Bir gecede yakmaya

Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan
Fazlasıyla yorgunum
Bir hayalpereste aşık olmaktan
Oof

İster kapıyı carp git
İster kal feryat et
Bugun ayrılıyoruz
Bir tek bunu kabul et

İster kapıyı carp git
İster kal feryat et
Bensiz gecen bu gunu
İstersen milat kabul et
Yalnız gecen bugunu istersen milat kabul et

Similar threads

Fettah Can Milat şarkısı sozleri Fettah Can Milat şarkı sozu Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Fettah Can Milat şarkı sozu Fettah Can Milat şarkı sozleri Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı carp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Fettah Can Milat şarkı sözü Fettah Can Milat şarkı sözleri Kararlıyım seni bu kere Tamamen hayatımdan çıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı çarp git...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Fettah Can Milat şarkısı sözü Fettah Can Milat şarkı sözü Fettah Can Milat şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda Fettah Can'ın Milat adlı şarkısının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven tüm misafirlerimizle paylaşıyoruz 1549250178 1549250178...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
boşbardak birgun taşar sozleri Fettah Can Boş Bardak Şarkısı Boş Bardak sozleri Fettah Can Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozleri 2019 Bugun senle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sursun isterdim kendimi kandırarak Yalanla yuz goz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt