Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Milat şarkısı sözü

Hoş geldin! breadmoney tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Fettah Can Milat şarkısı sözü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fettah Can Milat şarkı sözü

Fettah Can Milat şarkı sözleri

Kararlıyım seni bu kere
Tamamen hayatımdan çıkarmaya
Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa
Bir gecede yakmaya
Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan
Fazlasıyla yorgunum
Bir hayalpereste aşık olmaktan
İster kapıyı çarp git
İster kal haykırış et
Bugün ayrılıyoruz
Bir tek bunu kabul et
İster kapıyı çarp git
İster kal feryat et
Yalnız geçen bu günü
İstersen milat kabul et
Bensiz geçen bugünü istersen milat kabul et *

Similar threads

Fettah Can Milat şarkısı sözü Fettah Can Milat şarkı sözü Fettah Can Milat şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda Fettah Can'ın Milat adlı şarkısının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven tüm misafirlerimizle paylaşıyoruz 1549250178 1549250178...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Fettah Can Milat şarkı sozu Fettah Can Milat şarkı sozleri Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı carp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Fettah Can Milat şarkısı sozleri Fettah Can Milat şarkı sozu Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Fettah Can Milat Sozleri Fettah Can Milat Şarkı Sozu Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan Oof İster kapıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir palavracı gülüşe Razı oldum işte bundan başka var mı Terketmedim sevdiğimi bir palavracı gülüşe Bir palavracı gülüşe Yıldızları indir bu gece gözlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt