Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fettah Can Milat şarkısı sözü

Fettah Can Milat şarkısı sözü
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fettah Can Milat şarkısı sözü Fettah Can Milat şarkı sözü Fettah Can Milat şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda Fettah Can'ın Milat adlı şarkısının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven tüm misafirlerimizle paylaşıyoruz 1549250178 1549250178 fettahcanmilatsarkisisozu5c57ae86d47b6fettahcanmilatsarkisisozu5c57ae86d47b6fettahcanmilatsarkisisozu5c57ae86d47b6 Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan çıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı çarp git İster kal haykırış et Bugün ayrılıyoruz Bir tek bunu kabul et İster kapıyı çarp git İster kal haykırış et Yalnız geçen bu günü İstersen milat kabul et Bensiz geçen bugünü istersen milat kabul et  

Similar threads

Fettah Can Milat şarkı sözü Fettah Can Milat şarkı sözleri Kararlıyım seni bu kere Tamamen hayatımdan çıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı çarp git...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Fettah Can Milat şarkısı sozleri Fettah Can Milat şarkı sozu Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Fettah Can Milat şarkı sozu Fettah Can Milat şarkı sozleri Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan İster kapıyı carp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Fettah Can Milat Sozleri Fettah Can Milat Şarkı Sozu Kararlıyım seni bu kez Tamamen hayatımdan cıkarmaya Kararlıyım sana ait senin olan ne varsa Bir gecede yakmaya Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Fazlasıyla yorgunum Bir hayalpereste aşık olmaktan Oof İster kapıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Fettah Can Duvar şarkı sözü Fettah Can Duvar şarkısı sözü Fettah Can Duvar şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Fettah Can'ın albümünde bulunan Duvar adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bütün misafirlerimizle paylaşıyoruzfettahcanduvarsarkisozu5c57ae6538460alt 1549250145...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt