Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkı Sozleri

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkı Sozleri
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısının Sozleri

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısı

imagesfettahcanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisozleri5ad9fa989de9a

Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun
Bir turlu adım atmıyorsun
Anlamadım neyi bekliyorsun
Sanırım hazır değilsin oyalıyorsun
Bu kadar gel git denizlerde olur
Bırak zaten su kendi yolunu bulur
Sıcacık duygular zamanla soğur
Benim icin her son bir başlangıc olur
Kim demiş her aşk mutlu biter diye
Ben zaten karda acan ciceğim
Kendini duşun ben yine guleceğim
Durgunsun diyenlere inat
Ruzgar ektim fırtına biceceğim
Ben zaten karda acan ciceğim
Kendini duşun ben yine guleceğim
Durgunsun diyenlere inat
Ruzgar ektim fırtına biceceğim

Similar threads

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısı Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim imagesfettahcanruzgarektimfirtinabicecegimsozleri5ada0626d5242 Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun Bir turlu adım atmıyorsun Anlamadım neyi bekliyorsun Sanırım hazır değilsin oyalıyorsun Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri Bu konu; Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı müzisyen Fettah Can 'a ait bir tutam ile bu sayfamızda sizlerleyiz Fettah Can'dan Rüzgar Ektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
2019 Aşk Ve Sevgi Sozleri Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Kısa Sevda Sozleri Kahvaltı hazırladım sanada gonderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum receli ve birde yanlızlık demledim kac şekerli olsun? Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt