Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Sozleri

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Sozleri
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısı

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim

imagesfettahcanruzgarektimfirtinabicecegimsozleri5ada0626d5242

Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun
Bir turlu adım atmıyorsun
Anlamadım neyi bekliyorsun
Sanırım hazır değilsin oyalıyorsun
Bu kadar gel git denizlerde olur
Bırak zaten su kendi yolunu bulur
Sıcacık duygular zamanla soğur
Benim icin her son bir başlangıc olur
Kim demiş her aşk mutlu biter diye
Ben zaten karda acan ciceğim
Kendini duşun ben yine guleceğim
Durgunsun diyenlere inat
Ruzgar ektim fırtına biceceğim
Ben zaten karda acan ciceğim
Kendini duşun ben yine guleceğim
Durgunsun diyenlere inat
Ruzgar ektim fırtına biceceğim

Similar threads

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısının Sozleri Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısı imagesfettahcanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisozleri5ad9fa989de9a Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun Bir turlu adım atmıyorsun Anlamadım neyi bekliyorsun Sanırım hazır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri Bu konu; Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı müzisyen Fettah Can 'a ait bir tutam ile bu sayfamızda sizlerleyiz Fettah Can'dan Rüzgar Ektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Guzel sozler, Sevgi mesajları Sevgi Sozcukleri En Guzel Sozler Aşkım yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
Etkileyici,AnlamlıGuzel Sozler Etkileyici sozler, duygusal sozler, anlamlı sozler Guzel sozler En Anlamlı Sozler Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt