Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri Bu konu; Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı müzisyen Fettah Can 'a ait bir tutam ile bu sayfamızda sizlerleyiz Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri için buyrun sayfamıza 1549245888 1549245888 fettahcandanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisininsozleri5c579dc504b98fettahcandanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisininsozleri5c579dc504b98fettahcandanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisininsozleri5c579dc504b98 Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun Bir türlü adım atmıyorsun Anlamadım neyi bekliyorsun Sanırım hazır değilsin oyalıyorsun Bu dek gel git denizlerde olur Bırak zaten su kendi yolunu bulur Rahat duygular zamanla soğur Benim için her son bir başlangıç olur Kim demiş her aşk mutlu biter diye Ben zaten karda açan çiçeğim Kendini düşün ben yeniden güleceğim Durgunsun diyenlere inat Rüzgar ektim fırtına biçeceğim Ben zaten karda açan çiçeğim Kendini düşün ben yeniden güleceğim Durgunsun diyenlere inat Rüzgar ektim kasırga biçeceğim