Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri

Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri Bu konu; Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı müzisyen Fettah Can 'a ait bir tutam ile bu sayfamızda sizlerleyiz Fettah Can'dan Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim Şarkısının Sözleri için buyrun sayfamıza 1549245888 1549245888 fettahcandanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisininsozleri5c579dc504b98fettahcandanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisininsozleri5c579dc504b98fettahcandanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisininsozleri5c579dc504b98 Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun Bir türlü adım atmıyorsun Anlamadım neyi bekliyorsun Sanırım hazır değilsin oyalıyorsun Bu dek gel git denizlerde olur Bırak zaten su kendi yolunu bulur Rahat duygular zamanla soğur Benim için her son bir başlangıç olur Kim demiş her aşk mutlu biter diye Ben zaten karda açan çiçeğim Kendini düşün ben yeniden güleceğim Durgunsun diyenlere inat Rüzgar ektim fırtına biçeceğim Ben zaten karda açan çiçeğim Kendini düşün ben yeniden güleceğim Durgunsun diyenlere inat Rüzgar ektim kasırga biçeceğim  

Similar threads

Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısının Sozleri Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısı imagesfettahcanruzgarektimfirtinabicecegimsarkisozleri5ad9fa989de9a Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun Bir turlu adım atmıyorsun Anlamadım neyi bekliyorsun Sanırım hazır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim Şarkısı Fettah Can Ruzgar Ektim Fırtına Biceceğim imagesfettahcanruzgarektimfirtinabicecegimsozleri5ada0626d5242 Sıkıldım ayrılsak mı diyorsun Bir turlu adım atmıyorsun Anlamadım neyi bekliyorsun Sanırım hazır değilsin oyalıyorsun Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Sagopa Kajmer Kasırga ve Yıldırım Şarkısının Sözleri Bu konu; Sagopa Kajmer kasırga ve şimşek şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili meleklerimiz ve rap müziğin sevilen sesi Sagopa Kajmer hayranı olan sayın misafirlerimiz, bu sayfamızda sizlere ünlü rapçinin Fırtına ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
En Güzel Aşk Sözleri Güzel Sözler en güzel face sözleri face için güzel sözler sözler sözleri aşk 1549097873 1549097873 enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28 http:img158imageshackusimg158718ask3csbl6 Seni asil insanların basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt