Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feyza Çipa Biyografi

Hoş geldin! sarsilmaz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Feyza Çipa Biyografi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
24 Mayıs 1985 İstanbul doğumluBahçelievler lisesi mezunu Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim İşletme mezunudurBaşkent Irtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldı

Ayrıca Miss Turkey 2007 Türkiye 3 güzeli olmuştur

2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı dizisinde Özge karakterini canlandırdı yılında da Fox Tv'deUygun Adım Aşk dizisinde 2 birim rol aldı oradada Merve karakterini canlandırdı
2010 yılında Fox Tv'de Arkadaki Sıradakiler dizisinde Filiz rolünü canlandırdı
2019 yılında TRT'de Mavi Kelebekler dizisinde Saşa Soldo rolünü canlandırdı
2019 yılında Show Tv'de Hababam Uzay dizisinde Favori rolünü canlandırdı
2019 yılında Atv'de Kolaylık Sokağı Dizisinde Ülker Rolünü canlandırıyor

Feyza Çipa Resimleri

*

Similar threads

24 Mayıs 1985 İstanbul doğumluBahcelievler lisesi mezunu Anadolu Universitesinde Acıkoğretim İşletme mezunudurBaşkent İletişim Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldı Ayrıca Miss Turkey 2007 Turkiye 3 guzeli olmuştur 2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Feyza Çıpak Biyografisi Feyza Çıpa 24 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu Bahçelievler lisesi mezunu Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim İşletme mezunudurBaşkent Irtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldıAyrıca Miss Turkey 2007 Türkiye 3 güzeli olmuştur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Feyza Cıpak Biyografisi Feyza Cıpa 24 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu Bahcelievler lisesi mezunu Anadolu Universitesinde Acıkoğretim İşletme mezunudurBaşkent İletişim Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldıAyrıca Miss Turkey 2007 Turkiye 3 guzeli olmuştur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Naz Elmas 16 Haziran 1983, İstanbul doğumlu Türk sinema televizyon ve tiyatro oyuncusudur Naz Elmas Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudurNaz Elmas İlköğrenimini 50 Yıl Cumhuriyet'te okudu Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
14 Ağustos 1987 yılında İstanbul ’da doğdu Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdırBabası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır Star TV'de yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde rol Ayşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,506Konular
983,094Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt