Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FİBA manager kurulum

FİBA manager kurulum

Similar threads

merhabalar torrentden bi oyun indirdim garip dosyalar şeklinde indi oyunnasıl kuracağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
arkadaşlar fifa manager 09 reloaded indirdim ancak bisürü dosya var bunun kurulumu nasıl olacak yardımcı olrsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar Age Of MythologyThe Titans Expansion oyununu internetten indirdim oyunu oynamam için Age Of Mythology i olması gerekiyormuşAge Of Mythology kurdum ama Age Of MythologyThe Titans Expansion nereye kuracağımı bilmiyorum aynı dosya içine kurdum bazı dasyalar benzer çıkıyorTİTAN'ı oynamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt