Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 08 Açılmıyor..

Fifa 08 Açılmıyor..
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ekran kartı ati 9200 series
ram 512
p4 32 ghz
Oyunu kurduktan sonra acılıyor oyun fakat cıkıp bi daha giremiyorum :S ancak tekrar kurup oyniyabiliyorum bunun nedeni ney ? fifa 08exe ye tıklıyorum öyle kalıyor oyun filan açılmıyor :S

Similar threads

Arkadaşlar bnm radeon x1650 series 512 mb agb ekran kartım war fifa 07 yi yüqledmOyunun simgesi geldi ona tıqlıyorum ve oyun açılmıyor her hangi bir hata veya bi engellemede yapmıyor Yrdm ederseniz Sevinirim yardım edene +repp vericem
Cevaplar
1
Görüntüleme
262
COD BLACK OPS MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Windows Vista ve Windows 7 İşlemci: Intel Pentium 4 32 GHz ya da AMD Athlon 64 3200 + işlemci ya da daha iyisi Bellek: 1 GB RAM Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT ya da daha iyisi ATI Radeon 1600XT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
340
arkadaşlar crysisin iki dvd halinde oyununu aldım oyun partlar halindeydi her şeyini halletim ve oyunu başarıyla yükledim ancak oyunu açıyorum ve menü filan gelmiyor açılışta bi tane ada var ve oraya uydu taraması gibi bişey yapıyor zoom filan yapıyor yani öyle bir şeyler yapıp duruyo menüye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar hemen bilgisayar özelliklerini yazayım asus p4800sx board 2adet 400'lük 256 ram ati 9250 ekran kartı p4 24 celeron windows xp pro sp1 şimdi soruna geleyim makinaya 2 ram takılıydı 2haftaya kadar hiç sorun yoktu fakat dün birden makinayı açınca windows açılıyor yazısı çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt