Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 08 Manager Tavsiye=1(Ders 1)

Fifa 08 Manager Tavsiye=1(Ders 1)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 08 piyasaya çıktığından beridir manager modu oynuyorum size biraz engin tecrübberlerimi paylaşmak istedim takımınızın bütçesini geliştirmeniz veya Bir dünya klubü olmak için küçük ipuçları şimdi birinci bölümle başlıyorum bölüm bölüm yazacağım
Ders1 Hangi lig hangi takım?
Arkadaşlar takımınız hangi ligde ve hangi takım olacağı çok önemli herkesin mutlaka favori bir takımı vardırbelki onu seçiyordur ama size tavsiyem bu işi zevkli hale getirmek için daha düşük bütçeli takımlar yinede size nerde hangi takımlar vardır neler nasıldır aşağıdaki listede hazırladım

şimdi size bir liste oluşturdum ligleri analiz etmeye çalıştım
1Ligler
(Barclays Premier League)
Dünyanın En büyük ligi olduğu için takımları zengindir kadrolar güçlüdür geleceğe dair bu ligdeki takımlar pek bir hedefiniz olmaz
(La Liga)
Belli başlı birkaç zengin ve aynı zamanda güçlü takımları vardır yanlız genelde bu dengesizdir yani kimi takım sadece zengin güçlü değil kimisi sadece güçlü zengin değildir en büyük örnek Atletico Madrid güçlü bir kadro ama bütçesi 7500000£
(Fransa 1 Lig)
Lyon'un hali ortada yeni başlayanlara hiç tavsiye etmeyeceğim bir lig hem fakir hem zayıf ama güçlendirme tavsiyelerinden sonra bu ligi seçebilirsiniz
(Bundesh Liga)
Zengin bir lig fransa kadarda olmasa futbolcu kaliteleri genelde orta derecede tavsiye edilir
(Turkcell Super Lig)
Fenerbahçe ve Beşiktaş tercihimdir fenerbahçe zengin ama kadro biraz sıkıntılı yanlız genç yetenekler bu takıma yakışıyor beşiktaşta zengin sayılır,diğer klupler pek zengin değil sıkıntı yaşanıyor
(Brezilya Ligi)
Fakir bir lig Palmeiras gibi bir klup olması bu ligi tercih edilebileceği anlamına geliyor yetenekli ve ucuz futbolcu çok
(Amerika Ligi)
Pek fazla oynamadım bu ligde yanlız zenginler denebilir tavsiye etmiyorum
(Portekiz Ligi)
Brezilya ligindeki kadar yetenekli oyuncu olmasada yetenikleler var Sporting Lisbon,Porto,Benfica bu ligi oynanacak kılıyor
(Hollanda Ligi)
PSV hala o ligdeOynanabilir
(Diğer Ligler)
Genel olarak birbirlerine benziyor yeteneksiz ve fakir klupler

Yorumlarınızı Bekliyorum

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt