Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kumandayı pc ye takıyorum oyuna giriyorum maça başlarken iki takımın ortasında joistik görünüyor ama sağa sola oynamıyo maça joistikle başlıyamıyorum nasıl ayarlayabilirm yardımlarınızı bekliyorum
Fifa İçin Klavyede Hareketler Nasıl Yapılır Kısayollar Burada Klavyede Fifa Hareketler Klavyede Fifa Hareketler Nasıl Yapılır Geçen sene Temmuz ayında tanıtımını yaptığımız yeni oyun Fifa için bazı klavye kısayolları bilgileri vereceğiz sizlere sevgili oyunseverler Klavyede Fifa...
FIFA 21 oyununda başarı elde edebilmek için çok iyi bir oyuncu kadrosuna ya da sağlam bir oynanış bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Bu iki etmeni bir araya getirdiğinizde önünüzde durabilecek bir takım yok. Biz de bu noktada sizlere FIFA 21 bünyesindeki en güçlü 10 takımı bir araya getirdik...
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
PC Hile Kodu
Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın
clear konsolu temizler
coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane
god ölümsüzlük...
Cins: Spor
Yapımcı: EA Sports
Dağıtımcı: EA
Platform: PCX360PS3WiiPS2
DEMO Link: http:largedownloadseacompubdemosFifa08FIFA08PCDemoexe
Izah Etme:
Dünyanın en iyi iki futbol oyununun 08 versiyonu şükürler olsun fakat fazla eksik bir zaman sonra her tarafta karşımızda olacak Bu iki aylık süreyi...
Electronic Arts firmasının geçtiğimiz yılın Ekim ayında piyasaya sürdüğü FIFA 21, büyük ilgi görüyor. “FIFA 21 sistem gereksinimleri neler? Nasıl daha yüksek FPS alınır?” gibi sorular ise oyun severler tarafından merak ediliyor. Geçen yılın en çok satan oyunu olan FIFA 21’e yakından bakalım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.