Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

fifa 10'da nasıl oyun kumandasıyla oynarım

fifa 10'da nasıl oyun kumandasıyla oynarım
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar kumandayı pc ye takıyorum oyuna giriyorum maça başlarken iki takımın ortasında joistik görünüyor ama sağa sola oynamıyo maça joistikle başlıyamıyorum nasıl ayarlayabilirm yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Fifa İçin Klavyede Hareketler Nasıl Yapılır Kısayollar Burada Klavyede Fifa Hareketler Klavyede Fifa Hareketler Nasıl Yapılır Geçen sene Temmuz ayında tanıtımını yaptığımız yeni oyun Fifa için bazı klavye kısayolları bilgileri vereceğiz sizlere sevgili oyunseverler Klavyede Fifa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
FIFA 21 oyununda başarı elde edebilmek için çok iyi bir oyuncu kadrosuna ya da sağlam bir oynanış bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Bu iki etmeni bir araya getirdiğinizde önünüzde durabilecek bir takım yok. Biz de bu noktada sizlere FIFA 21 bünyesindeki en güçlü 10 takımı bir araya getirdik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Cins: Spor Yapımcı: EA Sports Dağıtımcı: EA Platform: PCX360PS3WiiPS2 DEMO Link: http:largedownloadseacompubdemosFifa08FIFA08PCDemoexe Izah Etme: Dünyanın en iyi iki futbol oyununun 08 versiyonu şükürler olsun fakat fazla eksik bir zaman sonra her tarafta karşımızda olacak Bu iki aylık süreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Electronic Arts firmasının geçtiğimiz yılın Ekim ayında piyasaya sürdüğü FIFA 21, büyük ilgi görüyor. “FIFA 21 sistem gereksinimleri neler? Nasıl daha yüksek FPS alınır?” gibi sorular ise oyun severler tarafından merak ediliyor. Geçen yılın en çok satan oyunu olan FIFA 21’e yakından bakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt