Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 14 Arşiv Bozuk hatası

Fifa 14 Arşiv Bozuk hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese selamlar

ben fifa 14 aldım masa üstüne klasöre iki partıda çıkardım (oyun aldığım yer onararak çıkar dediydi çünkü öncesinde sorun yaşadıydım) onarılan dosyaları buraya çıkar dedim Çıkarırken 10 kadar yerde hata mesajları geldi dosya bozuk diye ondan sonra oyunu açtım ing dilini seçince oyundan attı onarılan dosyaları klasöre çıkar dedim yine aynısı bide C R A C K gelmiyor 2 pardanda game yi tekrar attım fakat yine olmadı nasıl çözebilirim
ilk aldığımda da bu sorunu yaşamıştım
Winrar son sürüm, pc: win7 prof

Teşekkürler!

Similar threads

Arkadaşlar ben fifa 2010'u 59 gb indirdim dünden beri dosyaları çıkartırken 3 dosyayı çıkartmadı ve sonrada birşey dedi ! C:\Downloads\F10Razor1911Enrar: Fifa10Razor1911\rzrfa10001 dosyasında CRC hatası Dosya bozuk ! C:\Downloads\F10Razor1911Enrar: Fifa10Razor1911\rzrfa10043 dosyasında CRC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
oyunun hikaye bölümü çıktıktan sonra aynı sorun bendede olmaya başladı hikayenin belli bir kısmına gelince bi evin içine girip yaşlı bir kadınla konuşmaya başlıyor yani ara sahne geliyor sonra o sırada 5 10 saniye sonra donuyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Bilgisayarınızda kendiniz sıkıştırdığınız veya İnternet’ten indirdiğiniz sıkıştırılmış arşivlenmiş RAR dosyalar kırık, hasarlı veya bozuk arşiv dosyaları olabilir. Bu durum, her zaman verilerin tamir edilemeyeceği veya çıkartılamayacağı anlamına gelmez. Koşullara bağlı olarak, arşivi tamamen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s Creed Unity gibi pek çok uygulamada araştırılan bir konu olmuştur. 0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s...
Cevaplar
0
Görüntüleme
490
Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt