Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 16 origin yardım!

Fifa 16 origin yardım!
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar dün fıfa 16 cd key satın aldım ve originden cd key girip indirip bilgisayarıma kurdum ancak play'e tıklıyorum hiç bir şey olmuyor yani play tepkisiz şu an internetten araştırdım ancak yazılanlar fayda etmedi bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar fifa 16'ın sistem gereksinimleri bilgisayarıma göre yüksek gözüküyordu fakat demosunu indirdim başta oyun açılmadı ama ekran kartı ayarlarından fifayı yüksek performansa çektim oyunun ayarlarından fps'yide 30 çektim oyun gayet akıcı şekilde oynanıyor Benim sorum ise Fifa 16'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal Hile Kodu: Belgelerimin içindeki 18 WoS Across America dosyasını bulup configcfg dosyasını açın (Açmadan önce yedeğini almayı unutmayın) Yazının en başına uset gconsole 1ekleyin Oyunu açtıktan sonra ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hileleri girin: money...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Herkese Merhaba. Bu yazımızda öğrenciler için en iyi laptop tavsiyesi konusunda bilgi vermeye çalışacağım. Öncelikle bir laptop satın almayı düşündüğünüzde karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Bu teknik seçeneklerde detaya indikçe kafanızı karıştıracak, işin içinden çıkılamayacak bir duruma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Yeni başlayanlara!!! Bilgisayar Nedir? Donanımları Nelerdi, Ne işe Yararlar? Bilgisayar Nedir? Bilgisayar; kendine evvelden yüklenmiş program gereğince dağıtılmış bilgileriverileri yerinde ortamlarda saklayan ve istenildiğinde geri getiren, farklı alanlara yönlendirilmiş aritmetiksel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt