Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fıfa 16 yardım

Fıfa 16 yardım
0
189

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar fifa 16'ın sistem gereksinimleri bilgisayarıma göre yüksek gözüküyordu fakat demosunu indirdim başta oyun açılmadı ama ekran kartı ayarlarından fifayı yüksek performansa çektim oyunun ayarlarından fps'yide 30 çektim oyun gayet akıcı şekilde oynanıyor Benim sorum ise Fifa 16'ın orjinal tam sürümünü satın almak istiyorum fakat tam sürümde açılmama gibi bir sorun olur mu ondan korkuyorum malum 100 lira falan verince boşa gitmesin para Cevaplarınızı yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar fifa 16'ın sistem gereksinimleri bilgisayarıma göre yüksek gözüküyordu fakat demosunu indirdim başta oyun açılmadı ama ekran kartı ayarlarından fifayı yüksek performansa çektim oyunun ayarlarından fps'yide 30 çektim oyun gayet akıcı şekilde oynanıyor Benim sorum ise Fifa 16'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Selamun Aleyküm arkadaşlar bildiginiz üzere TÜRK DM adlı grup fifa 16 nın demosunu full muş gibi oynamamızı sağlıyor Benim Sorum şu fifa 16 nın plus team vs vs gibi modları var oyuncu yüzleri güncelleniyor ptt 1lig ekleniyor vesayre İşte bunlardan birini yüklesem mesela plus team modunu yüklesem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Sa Arkadaşlar Benim sorum şöyle Şimdi mesela fifa 15 directx 11 destekli ekran kartı istiyor ya açması için benimkisi directx 101 bide dxcpl die bi program var bu programla denesem açılırmı bn demosunu denemiştim fakat optimazyon sorunu oluştu cok kastı onun sebebi de galiba ayarla high taydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Where is the my rep? Online maç için yapılması gerekenler Oyunu yüklerken Online service için yes demeyi unutmayın ADSL Sahipleri modemin kendisinden gelen firewall'a (hardware firewall) sahipler Online oyun oynayabilmek p2p programları kullanabilmek için modemin firewall'undan programın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Electronic Arts firmasının geçtiğimiz yılın Ekim ayında piyasaya sürdüğü FIFA 21, büyük ilgi görüyor. “FIFA 21 sistem gereksinimleri neler? Nasıl daha yüksek FPS alınır?” gibi sorular ise oyun severler tarafından merak ediliyor. Geçen yılın en çok satan oyunu olan FIFA 21’e yakından bakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,507Konular
982,817Mesajlar
30,627Kullanıcılar
GolfddaySon üye
Üst Alt