Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz internetten az araştırsaydın bulurdun ama gerçekten ne var ne yok denedim sorunu çözemedim
Şimdi oyunu Launcher tıklıyorum ve fifa nın simgesi geliyor büyük bi simge, sonra bi 56 saniye sonra tekrar origin hatası alıyorum Lütfen yardım edin konu azcık eski...
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 11,5 ay önce originden fifa 14 satın aldım ancak bu süre zarfında online olamadım ve sürekli olarak the ea servers are not available at this time please try again laterhatası alıyorum yaptığım araştırmada ortak kanı ea serverlarında sorun olduğu ancak dediğim gibi...
Selam Arkadaşlar Cod 5 Oynarken Bölümlerde DirectX Error Hatası Alıorum Resimde Koyacağım Şimdi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ve + repp veriririm
Resim
http:img21**************img219951hatajqf
Yardım Lutfen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.