Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 17 directx sorunu

Fifa 17 directx sorunu
0
185

Similar threads

Arkadaşlar çalıştırdan dxdiag bölümüne girince CPU'mun directx 11i çalıştırdığını görüyorum resmi : ancak crysis 3 (biliyorsunuz directx 11 ile çalışıyor) oyununa girmek istediğimde hata alıyorum lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz internetten az araştırsaydın bulurdun ama gerçekten ne var ne yok denedim sorunu çözemedim Şimdi oyunu Launcher tıklıyorum ve fifa nın simgesi geliyor büyük bi simge, sonra bi 56 saniye sonra tekrar origin hatası alıyorum Lütfen yardım edin konu azcık eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 11,5 ay önce originden fifa 14 satın aldım ancak bu süre zarfında online olamadım ve sürekli olarak the ea servers are not available at this time please try again laterhatası alıyorum yaptığım araştırmada ortak kanı ea serverlarında sorun olduğu ancak dediğim gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Fifa 17 Demo indirdim fakat Fifa Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorum İntel Core i3 560 4 çekirdekli işlemciyi kullanıyorum 4 GB Ram kullanıyorum Sapphire HD 7730 2 GB kullanıyorum Tüm Driverlarım Güncel ve Windows 7 kullanıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Selam Arkadaşlar Cod 5 Oynarken Bölümlerde DirectX Error Hatası Alıorum Resimde Koyacağım Şimdi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ve + repp veriririm Resim http:img21**************img219951hatajqf Yardım Lutfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt