Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar,
Sistemim intel core tm2 dual cpu e4300 180ghz
4 gb ram ( kullanilabilir 294 gb )
Ekran karti 1753 mb
64 bit w7 pro sp1
Not Ram 4 gb ama 294 kullanilio bu neden kaynaklaniyor acaba
Oyuna girdigimde grafikleri dusuruyorum ama yine ayni hicbir fark yok...
Arkadaşlar Kafayı yicem Allah Aşkına biri yardım etsin mesela The Witcher 3 ü ele alalım benim sistem gereksinimlerim bir hayli karşıladığı halde en yüksek ayarlarda kasıyor kasma dediğim gözle görülür bir kasma değil mesela tuşa basıyorum elimi çektikten yarım saniye sonra duruyor adam ya da...
Arkadaşlar benim Pc min Özellikleri : 64 bit windows 7 işletim sistemi 25 ghz hızında intel core 2 duo E7300 işlemcili nvidia geforce gtx 470 (320 bit) 1280mb ekran kartı 4 gb ram 1 terabayt harddisk
üstte verdiklerim benim pc min özellikleri altta fifa 15 in minimum özellikleri var fifa 15...
Konami'nin son çıkarttığı hoş oyunlardan bir tanesi olan Metal Gear Solid 5 için yeni bir mod daha yapıldı. Son günlerde internette daha da ünlü olan Keanu Reeves, yapılan yeni mod sayesinde MGS 5'e eklendi. John Wick ve Johnny Silverhand haliyle oyuna eklenen ünlü oyuncu, bakalım bu ününü...
Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılmadan evvel direktörlüğünü üstlendiği son oyun Metal Gear Solid 5 için yeni modlar yapılmaya devam ediliyor. Oyun için onlarca mod yapan mod yapımcıları, bu kez Mads Mikkelsen'i MGS'ye ekledi. Death Stranding oyununda Cliff karakterini canlandıran ünlü oyuncu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.