Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa 17 Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası

Fifa 17 Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Fifa 17 Demo indirdim fakat Fifa Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorum

İntel Core i3 560 4 çekirdekli işlemciyi kullanıyorum

4 GB Ram kullanıyorum

Sapphire HD 7730 2 GB kullanıyorum

Tüm Driverlarım Güncel ve Windows 7 kullanıyorum

Similar threads

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Fifa 14 te messi logosu geldikten sonra fifa 14 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Vista kullanıyorum bu oyunun flt sürümünüde yükledim black box sürümünüde oyunu açıyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu hata hiç bir yerdede yok arkadaşta aynı oyun sorunsuz çalışıyor w7 onunki neden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardım edin 2 gündür sadece bu oyunla uğraştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
merheba sistemim bu oyuna yetmese de far cry 4 ün reloded sürümünü indirip kurdum açıldıda grafik ayarlarını düşürmek için ayarlara girdiğimde çalışmayı durdurdu hatası veriyor oyuna ayarları düşürmeden direk girdiğimde akıcı bir şekilde otobüsün içindeki videoyu ve ajay ghale nin halikopterden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Sistem : 4 gb ram (win 7 32 bit oldugu için 35 gb sini kullanabiliyıorum ) ati readon hd 4650 intel core 2 quad @9400 işlemci ( 4 ekirdek 26 ghz ) crysis 2 yi hangi ayarlarda oynamam lazım en düşük ayarlarda bile kasıyor bunun bir çözümü yok mu daha önce konu açtım ama kimse yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt