Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

FIFA 17 Tepki Vermiyor

FIFA 17 Tepki Vermiyor
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun Aleyküm arkadaşlar FIFA 17 satın aldım origin üzerinden %25 inince offline olan modlarını oynayabiliyoruz biliyorsunuz %25 i indir Playeble yeşil renkte yazdı masaüstünede Fifa 17 geldi açtım oyna dedim ama tepki vermiyor nedense origin yeniden açılıyor Daha önce ByPass yöntemiyle 2 3 gün oynamıştım oyunu 4 çekirdekli işlemcim var sistemim yetiyor yani Lütfen bi el atın arkadaşlar Driver Booster 3 ile ekran kartını da güncelledim Arkadaşlar %25 teyken oynamaya başladıgım için mi böyle oluyor acaba? Oyun tam olarak indiginde bu sorun düzelir umarım

Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler

Similar threads

Sa arkadaşlar origin üzerinden fifa 17 aldım indirmeye koydum fakat indirirken %45 teyken pc kapandı pc yi yeniden açtıgımda yükleme kaldıgı yerden devam etmedi inmiş gibi gözüktü oyunu açtıgımda ise tepki vermiyor Kalan dosyalarını nasıl yüklerim? Not: Arkadaşlar oyunu tekrar indirmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sa arkadaşlar FIFA 17 satın aldım origin üzerinden Yüklerken Playable at %25 yazıyordu bu %25 e gelince oyunu oynabilirsiniz demek olmuyor mu? %35te şuan fakat oyunu açtıgımda tepki vermiyor Tam olarak inmediginden mi kaynaklı bu yoksa çogu kişinin karsılastıgı tepki vermeme sorunuylamı karsı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Selamun Aleyküm arkadaşlar, internette dolasırken bi video buldum Fifa 17 ***** ile ilgili video nun like sayısı baya fazla acaba ***** gerçekten işe yarıyor mu video nun linki: :wwwyoutubecomwatch?v 7gObBHVxpFc fifa 17 super deluxe edition indiren birisi deniyebilir mi eğer açıyorsa oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt