Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maça girerken oyun bir anda donuyor ve öyle kalıyor ne yapmalıyım? (Oyun orijinal değil) (Daha önceden 12 ay oynadım sıkıntısız daha sonra olmaya başladı) (Oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı)
arkadaşlar fifa 2007 sorunum var daemon tools falan hepsini düzgün bir şekilde çalıştırdım oyuna da girdim fakat tam maça girerken(yarısını yüklüyo) oyundan çıkıyo
neden anlamadım fifaexe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyo diye bir hata veriyo çok sinirlendim kafayı yicem lütfen biri...
arkadaşlar ben fifa 07 2008 transferlerinin indirdim 2010 uda kendim yaptım belgelerimdeki fifa 07nin içindekş my squadsın yedeğini aldım oyunu silip baştan yükleyecektim sildim yükledim tekrar o yedeğini aldığım my squadsı belgelerimdeki fifa 07 ye yapıştırdım fakat transferler olmadı neden...
Arkadaşlar ,ben dün kurdum deamon toolsla xmen i oyuna girdim görüntüde biraz bozukluk vardı ama oynanmayacak kadar değil neyse oynadım bayaa sonra oyundan attı durduk yere girdim yeniden attı sonra cd nin içiçnde directx vardı bide 1 tane windows güncellemesi vardı onları yükledim belki görüntü...
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum Telefon oyunlarıyla ilgili bazı şeyler sormak istiyorum Telefonum Nokia E63 İlk olarak Tibia Me oyunu Sitesinden son sürümü indiriyorum(3 mb) fakat sertifika sorunu karşıma çıkıyor Anlıycağınız açılmıyor Sadece o da değil Eskiden oynuyordum oyun...
arkadaşlar oyunun campaing bölümünü saatlerce oynadım hiçbişi olmadı daha sonra normal moda geçtim ne olduysa orda oldu bir süre sonra oyun kapandı kaydetmedi falan sildim tekrar yükledim Uzun süre gene bişi olmadı şimdi gene sorun çıktı yüklediğin oyunu oynayamıyorum durup dururken kapanıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.