FIFA 20
Frostbite tarafından desteklenen PC için EA SPORTS FIFA 20, Yerküre Oyununun iki tarafını hayata geçiriyor. EA SPORTS VOLTA'da profesyonel sahnenin prestiji ve büsbütün yeni, otantik bir sokak futbolu deneyimi ile karşılaşacaksınız. FIFA 20 oyun boyunca yenilikler gerçekleştiriyor. FOOTBALL INTELLIGENCE, oyun gerçekçiliği için gibisi görülmemiş bir platformun kilidini açıyor, FIFA Ultimate Team hayalinizdeki kadroyu oluşturmak için daha çokça yol sunuyor ve EA SPORTS VOLTA, futbolun küçük bir tarafının otantik formuyla oyunu sokağa taşıyor.
EA Sports ayrıyeten AI savunucularını elden geçiriyor. Daha az yardım sunacaklar ve sizi FIFA'nın manuel savunma sistemlerine katılmaya teşvik edecekler. Size yardımcı olması için, akıllıca savaş içinde yanlışsız bağlamı kullanırsanız, savaş daha tesirli olacaktır.
Rakiplerinizi göz kamaştırmayı seviyorsanız, daha çokça beceri hamlesi var Birlikte birden çokça beceri hamlesini zincirlemek "daha gerçekçi bir sonuca" sahip olacak. Sürat ve güç üzere oyuncu özelliklerinin performansı üzerinde biraz daha tesiri olacaktır.
FIFA 20 Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri: - İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7/8.1/10
- İşlemci: Phenom II X4 965 yahut eşdeğer | i3-2100 yahut eşdeğer
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Radeon HD 7850 yahut eşdeğer | GeForce GTX 660 yahut eşdeğer
- Depolama: 50 GB
Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
- İşlemci: Athlon X4 870K yahut eşdeğer | i3 6300T yahut eşdeğer
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Radeon R9 270X yahut eşdeğer | GeForce GTX 670 yahut eşdeğer
- Depolama: 50 GB
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.