Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fifa 2006 menejerlikte para sorunu bi bakın arkadaşlar!!

fifa 2006 menejerlikte para sorunu bi bakın arkadaşlar!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
aston willayı seçtim fifa 2006da tüm maçları kazanım hiç yenilgi ve hiç beraberliğim yok ama para 2800 de ve her maçta benden para kesiyoorr arkadaşlar sorun nerede yenilgi yuzu görmedim yauwwyardımm

Similar threads

İSTEK FİFA 2006 PARA HİLESİ İSTEK FİFA 2006 PARA HİLESİ bi arkadaş wermiş ama linkler ölüxSXS lütfen warsa paylasabilirmisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar fifa 2006 yükledim Daemon Tools kurdum normal bir şekilde oyuna giriyor çalışıyor ama oyundan çıkarken yani quit maç yapınca yada restart Mac yapınca ok der demez PC tamamen kilitleniyor İşletim sistemi Win98se 64 MX400 Geforce 256 DDR Celeron 20 Herşey normal ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Arkadaşlar windows8 kullanıcısıyım bugün 2 tane oyun aldım NBA 2k13 ve fifa 2019nba 2k13 ü çok güzel oynuyorum hiçbir sorun yok uyumluluk felan hiç uğraşmadım ama fifa 2019 ü açmıyor bilgisayar Uyumluluktan hepsini denedim çalıştırmıyor(Vista sp2 felan)Yönetici olarak da çalıştırdım ama maalesef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar yeni kullanıcı açınca oluyoda neden yeni kullanıcı açmadan olmuyo mesela ben yapıyorum şu hatayı veriyo aynen böyle yazıyo program belleğe sığmayacak kadar büyük diyo ama benim hard disk im 120 gb nasıl oluyo hayret ediyorum yani ben fifa 2006 oynamak için kullanıcımı değiştirmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz internetten az araştırsaydın bulurdun ama gerçekten ne var ne yok denedim sorunu çözemedim Şimdi oyunu Launcher tıklıyorum ve fifa nın simgesi geliyor büyük bi simge, sonra bi 56 saniye sonra tekrar origin hatası alıyorum Lütfen yardım edin konu azcık eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt