Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 2007 türkçe yama

Fifa 2007 türkçe yama
0
158

Similar threads

FIFA 11 Türkçe Yama Yayında ! Uzun süredir yapım aşamasında olan FIFA 11 Türkçe Yama çalışması sonunda tamamlandı ve sizlerle Yama oyununuzun %90 gibi bir kısmını Türkçe'leştirecektir Ayrıca eksikleri ve gözden kaçan çeviri hataları içinde güncellemeler devam edecektir FIFA 11 Türkçe Yama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sa arkadaşlar nostalaji olsun diye Fifa 09 indirdim daha dogrusu FIFA 09 FIFA 10 11 12 13 14 15 diye tüm serisini indirmeyi düşünüyorum Asıl konumuza gelince İnternette sağlam türkçe yama bulamadım Fifa 09 a link paylasmak yasak diye biliyorum eğer bulan varsa özelden linkini atabilir mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Mrb arkadaşlar ya sizden bir ricam var bana eğer fifa 2007 nin türkçe spiker yamasını bulan varya nerden indirdiyse linkini verebilirmi ben indiririm önemli değil sizden ricam eğer verirseni sevinirim arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar Cm 2007 nin türkçe yaması çıktı mı bilen var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar elinde FIFA Manager 06 türkçe yaması olan varsa lütfen yardımcı olsun Tabi varsa
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt