Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa 2007 Yükledim Ama Açılmıyor

Fifa 2007 Yükledim Ama Açılmıyor
1
260

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bnm radeon x1650 series 512 mb agb ekran kartım war fifa 07 yi yüqledmOyunun simgesi geldi ona tıqlıyorum ve oyun açılmıyor her hangi bir hata veya bi engellemede yapmıyor Yrdm ederseniz Sevinirim yardım edene +repp vericem

OyuncuKedi

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
78
Arkadaşlar bnm radeon x1650 series 512 mb agb ekran kartım war fifa 07 yi yüqledmOyunun simgesi geldi ona tıqlıyorum ve oyun açılmıyor her hangi bir hata veya bi engellemede yapmıyor Yrdm ederseniz Sevinirim yardım edene +repp vericem
Aynı hata var bende de

Similar threads

arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt