Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fifa 2008 giremiyom

fifa 2008 giremiyom

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
fifa 2008 yükledim herseyi oyuna tikliyom ekran siyah oluoyr baska birsey olmuyor ekran kartindan mi kaynaklaniyor acaba fifa 2008 oyna bilmem icin gerekli pc özeliiklerini vere bilri msiniz

simdi den tesektürler

Similar threads

Arkadaşlar benım ekran kartı Geforce 2MX oldugundan Fifa 2008 açılırken siyah ekranda kalıyor buna çözüm varmı acaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Alıntı: inceleme bana aittir öncelikle bunu söyliyelim indigo Arkadaşlar bildiğiniz gibi FIFA serisinin son oyunu FIFA 16 yakın zamanda çıkmış bulunmakta, nacizane bende sizlere bu oyunu incelemeye çalışacağım İlk olarak klasik FIFA serisi ve üreticisi hakkında bilgiler verelim FIFA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba Arkadaslar Insallah bana yardimci olursunuz Kendimi tanitiyim size Ben Almanyada yasiyorum, 24 yasindayim Sigara Icki ve baska seyler kullanmiyorum Elhamdülillah müslümanim ve Kurani Hatim ettim Bos zamanlarimda Kurani okuyorum 5 vakit Namaz kilamiyorum ama Bos zamanlarimda kiliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Yazik adamlara lakin Siyah ekran çıktı efendim Yazın kullanıci adınızı Yazdım Parolanızı da girin Tamam Acayip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7´ye basın Elimle mi? Eee, siz bilirsiniz Ben bir IMac kullanıcısıyım Buyrun hanımefendi, sorun neydi? Benim CD sürücümden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt