Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

fifa 2008 hata veriyor

fifa 2008 hata veriyor
0
117

Similar threads

arkadaşlar fifa manager 2008 ile ilgili herşeyi yaptım bilgisayarıma sağ tıkladım sanal belleği artırdım falan ama yine de oyuna başla simgesine tıklayınca oyun açılmıorhiç bir hata da vermiyorsorun nedir bi yardımcı olabilirmisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
ship similator 2008 i 7 parttan olmuş şekilde indirdim msdos ekranında yükledim ama oyun açıldıgında hata veriyor ve kapanıyor yükleyen bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yardım ederlerse sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Laptop oyun kaldırmıyo bende fifa 2008 atıyım dedim Flasha internetten attım getirdim tıklıyom hata veriyo FIFA {0 not installed bilmem ne hatanın adı Sanırım regedit dosyası lazım bi yardımcı olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
selam arkadaşlar laptopuma format attım sonra orjinal cd den fifa 09 kurmayı denedim ama hep aynı dosyada hata veriyor ve kuramadım elinizde full ( spiker vs herşey dahil ) fifa 09 var mı? teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
arkadaslar FIFA Manager 06 hilelerini arıyorum özellik para hilesini Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt