Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 2008 pc için ps paketi yardım

Fifa 2008 pc için ps paketi yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar

Benim bilgisayardaki fifa 2008 ps3 deki gibi olsun istiyorum grafikleri bunun için ne yapmam lazım bir de ps3 de futbolcu topa otomatik koşuyor,ama bilgisayarda koşmuyor nasıl düzenleyebilirim?

Lütfen cevap yazın !!!!!

Similar threads

Arkadaşlar malüm yıl 2011 oldu bile çoktan ancak ben biraz eskide kaldım fifa 2011 çok oynadım 2010 falanda sıktı 2008 oynamak istiyorum ancak türkçe spiker ile oyamak istiyorum birçok forum sitesine baktım ancak bizim forumumuz dahil adam gibi çalışan türkçe spiker yokEğer sizde varsa paylaşın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Eskiden arklarla fifa 2005 oynuodum online ama 2008i oynayamıorum hep connect hatası verio bana detaylıca baştan sona kadar benim ne yapmam gerektiğini bnle oynucak arkımın ne yapması gerektiğini detaylıca anlatırmısınız çok sevaba girersiniz hemde çok önemli ve acil lütfen yardımlarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Arkadaşlar benim Pc min Özellikleri : 64 bit windows 7 işletim sistemi 25 ghz hızında intel core 2 duo E7300 işlemcili nvidia geforce gtx 470 (320 bit) 1280mb ekran kartı 4 gb ram 1 terabayt harddisk üstte verdiklerim benim pc min özellikleri altta fifa 15 in minimum özellikleri var fifa 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Cins: Spor Yapımcı: EA Sports Dağıtımcı: EA Platform: PCX360PS3WiiPS2 DEMO Link: http:largedownloadseacompubdemosFifa08FIFA08PCDemoexe Izah Etme: Dünyanın en iyi iki futbol oyununun 08 versiyonu şükürler olsun fakat fazla eksik bir zaman sonra her tarafta karşımızda olacak Bu iki aylık süreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt