Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fifa 2008 sanal sürücü

fifa 2008 sanal sürücü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
fifa 2008 i cd siz oynamak için daemon tools u kullanıcam ama fifa 2008 dvd cds inde sanal surucu yapacagım dosyanın ismini ve uzantısını bulamadım bilen varsa yazabilirmi hangi dosyada ve uzantısı

Similar threads

arkdaslar ben bı fifa 2007 dvd si almıstım ıcınde 6 part var bunları bı dosyaya topladım autorun dan C: ye kurdum ***** i icine Attım Yınede Play Disc Hatası verdı bende bıraz arastırma yaptım Daemon Tools ıle sanal Cd Yap Dedıler Daemon Toolsu ındırdım kurduk sımdıde o Rardan cıkardıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Eski ama ünlü bir oyun oynamak isteyenler eğer uyumluluk modu ve daha bir çok şey deneyip xp profta oyun açılmıyorsa oyunu kurduktan sonra cd nin içindekileri bir klasöre kopyalasınlarDaha sonra o klasördeki fifa99exe dosyasını tıklayarak oyunu açabilirler ve oyun save yani kayıtta yapıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar fifa 2006 yükledim Daemon Tools kurdum normal bir şekilde oyuna giriyor çalışıyor ama oyundan çıkarken yani quit maç yapınca yada restart Mac yapınca ok der demez PC tamamen kilitleniyor İşletim sistemi Win98se 64 MX400 Geforce 256 DDR Celeron 20 Herşey normal ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum http:img454**************img4548326adszni3 Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum http:img454**************img4548326adszni3 Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt