Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fifa 2008 i cd siz oynamak için daemon tools u kullanıcam ama fifa 2008 dvd cds inde sanal surucu yapacagım dosyanın ismini ve uzantısını bulamadım bilen varsa yazabilirmi hangi dosyada ve uzantısı
arkdaslar ben bı fifa 2007 dvd si almıstım ıcınde 6 part var bunları bı dosyaya topladım autorun dan C: ye kurdum ***** i icine Attım Yınede Play Disc Hatası verdı bende bıraz arastırma yaptım Daemon Tools ıle sanal Cd Yap Dedıler Daemon Toolsu ındırdım kurduk sımdıde o Rardan cıkardıgım...
Eski ama ünlü bir oyun oynamak isteyenler eğer uyumluluk modu ve daha bir
çok şey deneyip xp profta oyun açılmıyorsa oyunu kurduktan sonra cd nin
içindekileri bir klasöre kopyalasınlarDaha sonra o klasördeki fifa99exe
dosyasını tıklayarak oyunu açabilirler ve oyun save yani kayıtta yapıyor...
Arkadaşlar fifa 2006 yükledim Daemon Tools kurdum normal bir şekilde oyuna giriyor çalışıyor ama oyundan çıkarken yani quit maç yapınca yada restart Mac yapınca ok der demez PC tamamen kilitleniyor
İşletim sistemi Win98se
64 MX400 Geforce
256 DDR
Celeron 20
Herşey normal ama...
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum
http:img454**************img4548326adszni3
Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum
http:img454**************img4548326adszni3
Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem
Not...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.